Με θέρμη ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία της “Είμαστε δίπλα σας”

Κοινωνία /

Με “πυξίδα” την αλληλεγγύη και την ανθρωπιά, πολίτες και επιχειρήσεις της περιφερειακής ενότητας Κιλκίς, ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην πρωτοβουλία της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας “Είμαστε δίπλα σας” για τη συγκέντρωση αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους.

Η συγκέντρωση των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης έγινε στο Διοικητήριο, έδρα της Π.Ε. Κιλκίς, όπου διαπιστώθηκε η κινητοποίηση των εκατοντάδων πολιτών όλων των ηλικιών, οι οποίοι προσήλθαν προσφέροντας ό,τι μπορούσαν προκειμένου οι συμπολίτες μας που επλήγησαν να μην αισθάνονται μόνοι αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021, έγινε η αποστολή των αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν στο Διοικητήριο, ενώ, πολλές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Π.Ε. Κιλκίς έχουν ήδη συνδράμει στην πρωτοβουλία, αποστέλλοντας μεγάλες ποσότητες αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης για τους συμπολίτες μας στις πυρόπληκτες περιοχές.

«Η ανταπόκριση των πολιτών και των επιχειρήσεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε αυτή τη δράση ήταν θερμή, συγκινητική και ιδιαίτερα ικανοποιητική, με την προσφορά μεγάλων ποσοτήτων αγαθών και ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τρόφιμα, φάρμακα, εμφιαλωμένα νερά, τροφές ζώων, είδη ατομικής υγιεινής και φαρμάκων» τόνισε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Υπογράμμισε δε, ότι, «η δύναμη της αλληλεγγύης είναι ιδιαίτερα σημαντική. Τις δύσκολες αυτές ώρες στέλνουμε ισχυρό μήνυμα ότι είμαστε δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας».

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν είναι τα εξής:

• εμφιαλωμένα νερά
• κονσέρβες
• συσκευασμένα τρόφιμα
• χυμούς
• γάλατα μακράς διαρκείας
• τροφές ζώων
• είδη ατομικής υγιεινής
• είδη φαρμάκων

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]