Αθλητισμός

Με Κιλκισιώτες αθλητές το πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 στη Λάρισα

Μεγάλο αγωνιστικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και φέτος το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου της κατηγορίας Κ18, το οποίο θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 25-26.7.20 στην πόλη της Λάρισας στο στάδιο Αλκαζάρ.

Οι ανερχόμενοι αστέρες του ελληνικού στίβου θα έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα αγωνιστικά τους ταλέντα, σε μια δύσκολη και απαιτητική σεζόν, όπως προέκυψε λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

Δυνατός συναγωνισμός θα υπάρξει στη δισκοβολία Ανδρών Κ18, με τους Δημήτρη Παυλίδη (ΑΙΑΣ Κιλκίς) και Κώστα Μπουζάκη (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος) να κυνηγούν όχι μόνο τη νίκη στο αγώνισμα, αλλά και μια επίδοση καλύτερη από το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας, που είναι 61,22 μέτρα.

Ο Δημήτρης Παυλίδης έχει πετύχει φέτος 60,90 μ. και ο Μπουζάκης 60,80 μ. και αμφότεροι έχουν δείξει σε θέση να «προσγειώσουν» τον δίσκο μακρύτερα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από τις καλές εμφανίσεις της σεζόν, θα συμμετάσχει στη διοργάνωση και ο Νικόλας Πολυχρονίου (ΑΕΚ), που έχει πετύχει φέτος 79,52 μ. και είναι κοντά στο 80,15 μ. του Χρήστου Φρανυζεσκάκη, που αποτελεί το πανελλήνιο ρεκόρ της κατηγορίας.

Σε καλή κατάσταση είναι και ο Γιάννης Κορακίδης (ΓΣ Μανδρών), με φετινή βολή στη σφυροβολία 74,72 μέτρα.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και θα τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορίσει η ομοσπονδία.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του κλιμακίου της ΝΔ στην λαϊκή του Κιλκίς