Κοινωνία

Με κέφι και ζωντάνια υποδέχθηκε το νέο έτος ο σύλλογος «Α.Τρύφων» Γουμένισσας

Ο πολιτιστικός σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, υποδέχθηκε το 2016, με το καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο «ρεβεγιόν» του στην κατάμεστη από μέλη και φίλους του συλλόγου, αίθουσα του ξενοδοχείου «Παρυφές» της Γρίβας. Ποικιλία στα εδέσματα, άφθονο κρασί, ξεχωριστές μουσικές επιλογές και όπως πάντα περισσή φιλοξενία είναι μερικά από αυτά που απόλαυσαν όσοι παρέστησαν εκεί το βράδυ.

«Όλοι μας αναζητούμε την εποχή και τις στιγμές που η διασκέδαση μας ήταν αγνή και απλή, οικογενειακή μα και μοναδική ταυτόχρονα και με δεδομένη αυτή την αναζήτηση βρισκόμαστε σήμερα εδώ για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το νέο έτος» τόνισε στον χαιριτισμό του ο πρόεδρος του συλλόγου Αστέριος Τάτσης, προσθέτοντας: «…Ας οπλιστούμε με υπομονή και κουράγιο, ώστε να διασχίσουμε ενωμένοι το 2016 με «ένδυμα» την αξιοπρέπεια και «όχημα» τον πολιτισμό μας. Καλή και ευλογημένη χρονιά σε όλους να είναι μία νέα χρονιά, ένα νέο ξεκίνημα με νέες ελπίδες και όνειρα, με υγεία, ειρήνη και επιτυχίες. Και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά και να χαρούμε παρόμοιο αντάμωμα».

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο π. Χρήστος Μαυραντώνης και το «φλουρί» «έπεσε» στον σύλλογο Ποντίων Γουμένισσας «Διογένης ο Σινωπεύς».
Περισσότεροι από διακόσιους παρευρεθέντες, με ένα ποτήρι γουμενισσιώτικο κρασί αλληλοευχήθηκαν για μια ανέμελη καινούργια χρονιά με υγεία και προκοπή για τον τόπο μας ενώ ο Αη Βασίλης μοίρασε δώρα στα παιδιά.

Το εορταστικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα προσέδωσε ζωντάνια και ευχάριστες αξέχαστες στιγμές, συνδυάζοντας την ελληνική παράδοση με τα κάλαντα και τη χορευτική διασκέδαση με τα εξαίρετα τραγούδια τους.
Το γλέντι κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες του νέου έτους! Τα μέλη και οι φίλοι κατά την αποχώρηση τους εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την εξαιρετική βραδιά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα