Αθλητισμός

Με την ισραηλινή Ραμάτ Γκαν παίζει σήμερα ο Γ.Α.Σ. Κιλκίς

Μπορεί να ταλανίζεται απο διοικητικά προβλήματα που είχαν επιπτώσεις και στην αγωνιστική «εικόνα» του στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όμως, στις τάξεις της χειροσφαιρικής ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς το κλίμα είναι εντελώς διαφορετικό όσον αφορά στις υποχρεώσεις του στο πανευρωπαικό κύπελλο Διεκδίκησης («Τσάλλεντζ Καπ»).
Εδώ όλοι κάνουν λόγο για «δικαίωμα στο όνειρο» δηλαδή, την για Τρίτη φορά στην ιστορία της ομάδας πρόκριση στην φάση των «8» δηλαδή στον προημιτελικό γύρο της διοργάνωσης.
‘Ενα όνειρο τις πιθανότητες πραγμάτωσης του οποίου πολλαπλασιάζει η δυνατότητα που έχει το κιλκισιώτικο συγκρότημα να δώσει και τους δύο αγώνες στην έδρα του.
Αντίπαλο του το αντίστοιχο του συλλόγου της ισραηλινής πόλης Ραμάτ Γκαν, το οποίο έχει να επιδείξει μια παράδοση καλών παρουσιών σ’ αυτήν την διοργάνωση συν την κάπως μεγαλύτερη πείρα απο το κιλκισιώτικο. Το γεγονός αυτό συνηγορεί στην διεξαγωγή δύο συναρπαστικών αγώνων στο Κιλκίς δεδομένου και του ότι πάντοτε στους ευρωπαικούς αγώνες του ο ΓΑΣΚ παρουσιάζει «πρόσωπο» πολύ καλύτερο απο ότι στις εγχώριες διοργανώσεις.
Άρα, θα είναι επ αγαθώ του συλλόγου του Κιλκίς αλλά και του κιλκισιώτικου, όπως και του ελληνικού χειρόσφαιρου γενικότερα να δώσει ο ΓΑΣΚ αυτούς τους αγώνες με αξιώσεις για την πρόκριση ουσιαστικό στήριγμα στις οποίες προσφέρει η ένθερμη ηθική συμπαράσταση των φίλων του χειρόσφαιρου.
Τούτο σημαίνει ότι η ομάδα του Κιλκίς θα έχει περισσότερες πιθανότητες πρόκρισης αν αγωνισθεί μπροστά απο μια κεκρκίδα, στην οποία… «να μην πέφτει καρφίτσα», κατάμεστη απο ένα κοινό που με τις εκδηλώσεις υποστήριξης να γίνει…όγδοος παίκτης του ΓΑΣΚ.
Οι αγώνες του νέου κλειστού γυμναστηρίου Κιλκίς θα διεξαχθούν ο μεν πρώτος την Παρασκευή 14.2.15 με τύποις γηπεδούχο (ή αλλιώς «γηπεδούχο») την Ράματ Γκαν και με ώρα έναρξης 8 το βράδυ ο δε επαναληπτικός το Σάββατο 15.2.15, με…κανονικό γηπεδούχο τον ΓΑΣΚ και με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα. Και οι φίλοι του κιλκισιώτικου χειρόσφαιρου έχουν καθήκον απέναντι στην ιστορία της ομάδας και την θέση του συλλόγου στην κοινωνική ζωή του Κιλκίς να φανούν για άλλη μια φορά συνεπείς σε ένα (στην συγκεκριμένη περίπτωση δύο διαδοχικών) ευρωπαικών χειροσφαιρικών «ραντεβού» του ΓΑΣΚ.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]