Αθλητισμός

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 1st kids cup Sarisa Paionias

Ένα όνειρο των διοργανωτών του αθλητικού συλλόγου Σάρισα Παιονίας έγινε πραγματικότητα.
Την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024 διεξήχθη στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Αξιούπολης το τουρνουά 1st kids cup Sarisa Paionias.
Διακόσιοι μικροί αθλητές taekwondo αγωνίστηκαν με πάθος και δίκαια κατέκτησαν τα μετάλλια τους και περισσότεροι από τριακόσιοι θεατές παρακολουθησαν ένα όμορφο θέαμα και χάρηκαν με τις δυνατότητες των μικρών πρωταθλητών.
Η διοργάνωση είχε ροή και η συνεργασία προπονητών και διαιτητών ήταν άψογη.
Στο τουρνουά 1st kids cup Sarisa Paionias συμμετείχαν οι σύλλογοι: Α.Σ. Αξιός, Α.Σ. Μακεδονική Φάλαγγα, Α.Σ. Μακεδονική Δύναμη Εξαπλατανου, Α.Σ. Επταπυργίο Κάστρα, Α.Σ. Λεωνίδας Αλμωπίας, Α.Σ. Φοίνικας, Α.Σ. Άρμα Χαλκιδικής, Α.Σ. Μέγας Λαγκαδά, Α.Σ. Προμηθέας, Α.Σ. ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Νάουσας, Α.Σ. Μαχητές Νάουσας, Α.Σ. Πολίχνης, Α.Σ. Προμηθέας.
Το διοικητικό συμβούλιο του Α.Σ. Σάρισα Παιονίας ευχαριστεί τους εθελοντές – γονείς που βοήθησαν στην προετοιμασία και σε όλη την διαδικασία των αγώνων και λειτούργησαν (αν και πρώτη φορά ) ως επαγγελματίες, τον δήμο Παιονίας, τον δήμαρχο Κωνσταντίνο Σιωνίδη, τον αντιδήμαρχο πολιτισμού Κύρο Καλαβάζη για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου και την υλική υποστήριξη, τους χορηγούς που πίστεψαν στο σκοπό μας και ενίσχυσαν ένα γεγονός που γίνεται για πρώτη φορά στην Παιονία και τον συλλόγο Α.Σ.Α. Αλέξανδρος Αξιούπολης και τον Δημήτρη Κουζέλη για την στήριξη.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]