Κοινωνία

«Με το δεξί» στο 2015 τα ΚΑΠΗ δήμου Κιλκίς

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτά τους έκοψαν την Τρίτη 14.1.15 τα κέντρα ανοικτής προστασίας ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ) του δήμου Κιλκίς.
ΚΑΠΗ
Στην εκδήλωση χαιρετισμό προς τα μέλη των ΚΑΠΗ απέστειλε ο δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, που δεν παρέστη λόγω κωλύματος, ενώ η αντιπρόεδρος κοινωφελούς δημοτικής επιχείρησης Κιλκίς (Κ.Δ.Ε.Κ.) Χρυσή Σοφού, τόνισε στο χαιρετισμό της, ότι η δημοτική αρχή ενθαρρύνει και στηρίζει στην πράξη τις δημιουργικές δραστηριότητες των ηλικιωμένων μέσα από την οργανωμένη τους έκφραση στα Κ.Α.Π.Η. «Ο δήμος Κιλκίς τρέφει απεριόριστο σεβασμό προς την τρίτη ηλικία, στους ηλικιωμένους καθώς είναι εκείνοι που δούλεψαν για όλους μας, τους γονείς τα παιδιά και τα εγγόνια μας» τόνισε χαρακτηριστικώς η κ. Σοφού.
Στην καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτας των Κ.Α.Π.Η, παρέστησαν επίσης η υπεύθυνη της κοινωνικής μέριμνας Κιλκίς, ψυχολόγος Msc Έλλη Φρεγγίδου και το μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Κ.Α.Π.Η Ιωάννης Ελευθεριάδης.

Περισσότερα

Τα αποκαλυπτήρια προτομής Αντιπτέραρχου (Ι) Περικλή Στεφανίδη που έπεσε στο καθήκον πριν από ένα χρόνο

Σε έντονη συγκινησιακή φόρτιση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουλίου 2024 η τελετή αποκαλυπτηρίων της προτομής του Αντιπτέραρχου Περικλή Στεφανίδη στην […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]