Πολιτισμός

Με αισιοδοξία ξεκίνησε το 2015 γιά τα τμήματα των «Αργοναυτών»


Με την καθιερωμένη κοπή της βασιλόπιτάς τους και με αισιοδοξία παρά την δυσμενή συγκυρία, ξεκίνησαν την δραστηριότητά τους γιά το 2015 τα τμήματα των «Αργοναυτών».

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 11.1.15 στο εντευκτήριο του συλλόγου, παρουσία των μελών της διοίκησης, των υπευθύνων των τμημάτων, των χορευτών, γονέων και κηδεμόνων των χορευτών και μελών και φίλων του συλλόγου.
Από όλες τις πλευρές εκφράσθηκε η βεβαιότητα, ότι και το νέο έτος θα είναι γεμάτο από την δημιουργική εκείνη δράση, με την οποία διαιωνίζονται οι πολιτιστικές παραδόσεις του Πόντου και σφυρηλατείται συνεχώς η κοινωνική συνοχή.

Τον πλακούντα ευλόγησε ο εφημέριος της ενορίας Μεταμορφώσεως του Σωτήρος πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Κουτρής, ενώ ακολούθησε η κοπή από την πρόεδρο Δέσποινα Καραμπίδου.
Στην συνέχεια κόπηκαν μικρότερες βασιλόπιτες, μία γιά κάθε τμήμα, συνολικώς εννέα, με ισάριθμους τυχερούς, στους οποίους «έπεσαν» τα ισάριθμα «φλουριά».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]