Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Η «μάχη» της καθαριότητας

Σε πραγματικό καθημερινό «πόλεμο» έχει εξελιχθεί στην Ειδομένη η υπόθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών καθώς τόσο στον καταυλισμό συρρέουν πάνω σε καθημερινή βάση χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες με σκοπό να περάσουν στα Σκόπια με προορισμό πλούσιες χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Ένας «πόλεμος» που όπως όλοι οι «πόλεμοι», έχει και κερδισμένες και χαμένες «μάχες» ανάλογα με το κατά πόσο πυκνή και μεγάλη είναι η προσέλευση στην περιοχή.

Και όλα αυτά, χάρη στις προσπάθειες του δήμου Παιονίας και του τομέα καθαριότητάς του, που με τα ελλιπή μέσα που διαθέτει συνδράμει στις «εχθροπραξίες» παρά το γεγονός, ότι η ανανέωση της σχετικής σύμβασης με τον ιδιώτη καθαριστή που έχει λήξει από τις 20 Οκτωβρίου δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Περισσότερα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]

Δείτε ακόμα