Αθλητισμός

Έτοιμος γιά την «μάχη» της ανόδου ο Εύαθλος Μακεδόνες Πολυκάστρου

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία της καλαθοσφαιρικής ομάδας του Ευάθλου/Μακεδόνες Πολυκάστρου γιά την σειρά των τελικών αγώνων με την αντίστοιχη του Πανεδεσσαϊκού, από τους οποίους θα κριθεί η ανάδειξη του πρωταθλητή α’ κατηγορίας Κ.Μακεδονίας, ο οποίος και θα προαχθεί στην γ’ εθνική.
Ήδη, στις τάξεις του πολυκαστρινού συγκροτήματος οι πάντες δηλώνουν έτοιμοι γιά την «μεγάλη δοκιμασία» και αναμένουν την σειρά των αγώνων με ηρεμία και αποφασιστικότητα.
Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο 26.4.14, στο κλειστό γυμναστήριο Πολυκάστρου με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα, και μέχρι στιγμής ο Εύαλος/Μακεδόνες δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα σύνθεσης.
Θα ακολουθήσει ο επαναληπτικός του Σαββάτου 3.5.14 στην Εδεσσα και πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα συμπληρώσει δύο νίκες.
Αν σ’ αυτούς τους δύο αγώνες οι ομάδες μοιρασθούν τις νίκες θα ακολουθήσει ο τελικός του Σαββάτου 10.5.14 και πάλι στο Πολυκάστρου, καθώς ο Εύαθλος/Μακεδονίες έχει το πλεονέκτημα έδρας έχοντας καταταγεί πρώτος την κανονική περίοδο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]