Αθλητισμός

«Μαυροζωνού» η Χ.Τσαρτσάλη του Άθλου Κιλκίς στο τέκβον-ντο

Διενεργήθηκαν το Σάββατο 24.6.17 πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις προαγωγής μαύρων ζωνών όλων των σωματείων της Βορείου Ελλάδος που ανήκουν στην ελληνική ομοσπονδία τέκβον-ντο (ΕΛΟΤ).

Οι εξετάσεις διενεργήθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Βασιλικών Θεσσαλονίκης με την προσέλευση συγγενών και φίλων των αθλητών να το κατακλύζουν. Με την έναρξη των εξετάσεων οι αθλητές εξετάστηκαν ανά σωματείο σε τρία διαφορετικά γηπεδα.

Εξετάστηκαν αρχικά στο σύνολο κινήσεων (poumse) , τις τεχνικές αυτοάμυνας, στο αγωνιστικό και στις θραύσεις όπου ο κόσμος και συγγενείς ενθουσιάστηκαν από τα αποτελέσματα. Το επίπεδο όλων των αθλητών ήταν ικανοποιητικό άλλα την παράσταση έκλεψαν οι μικροί αθλητές με τις γυμναστικές τους ικανότητες.

Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετέσχε η Χρυσή Τσαρτσάλη για το πρώτο βαθμό μαύρης ζώνης (πρώτο νταν) μετά από ενασχόληση με το άθλημα.

Οι εμφάνιση της αθλήτριας του αθλητικού συλλόγου Άθλος Κιλκίς υπήρξε ικανοποιητικη και το αποτέλεσμα ήταν να αποκτήσει το πρώτο νταν για το οποίο δοκιμάστηκε μπροστά στην εξεταστική επιτροπή της ΕΤΑΒΕ.

Ο προπονητής του συλλόγου Κωνσταντίνος Πουντζουκιδης μετά το πέρας της τελετής δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα της εκδήλωσης και ευχήθηκε σε μικρούς και μεγάλους αθλητές πολλές επιτυχίες και καλά αποτελέσματα στους επόμενους αγώνες της ομοσπονδίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα