Αθλητισμός

Ματαιώνονται τα φετινά «Ελευθέρια» του στίβου

Ο γενικός γραμματέας αθλητισμού δήλωνε αναρμόδιος στο θέμα της χορήγησης άδειας χρήσης αθλητικής εγκατάστασης ή μέρους αυτής.

Γιά τον λόγο αυτό δεν υπέγραψε απόφαση χορήγησης τέτοιας άδειας γιά χρήση της παλαιάς κερκίδας του δημοτικού σταδίου Κιλκίς, η οποία παραμένει ανενεργός από τότε που ο εργολάβος του έργου της κατασκευής του κλειστού προπονητηρίου-προθερμαντηρίου την ενέταξε στο εργοτάξιο, καθιστώντας έτσι απαγορευτική την χρήση της λόγω της διαμάχης του με τον δήμο Κιλκίς γιά μη πληρωμή του γιά εκτελεσθείσες εργασίες

Κατόπιν τούτου κατέστη αδύνατη η διεξαγωγή των φετινών «Ελευθερίων» του στίβου, με τον διοργανωτή ΓΑΣ Κιλκίς να ανακοινώνει την ματαίωσή τους.

Στο σχετικό έγγραφό του προς την ένωση αθλητικών σωματείων ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς ο σύλλογο του Κιλκίς αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Κύριοι
Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι αδυνατούμε να διοργανώσουμε τους αγώνες με την επωνυμία «Ελευθέρια-Κιλκίς 2015» οι οποίοι είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ με ημερομηνία τέλεσης Σάββατο 6 Ιουνίου 2015, λόγω αδυναμίας χρήσης των κερκίδων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς.

Σας ενημερώνουμε ότι προς την κατεύθυνση της επίλυσης του προβλήματος καταβλήθηκαν πολύ μεγάλες και ειλικρινείς προσπάθειες τόσο από πλευράς μας όσο και από τον συνδιοργανωτή δήμο Κιλκίς δίχως δυστυχώς, θετικό αποτέλεσμα.

Σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να μας δώσετε την δυνατότητα να διεξαγάγουμε τους παραπάνω επώνυμους αγώνες στο μέλλον….».

Στο θέμα της κερκίδας και του έργου της κατασκευής προπονητηρίου-θερμαντηρίου αναμένουμε νέες παρεμβάσεις από πλευράς δήμου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Το δημοτικό πάρκο – «Κήπος» ξαναπαίρνει τα σκήπτρα της ομορφιάς στον δημόσιο χώρο της πόλης του Κιλκίς, με νέο αρδευτικό […]