Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Δεν μπήκαν κάν στον κόπο!

Ευρωπαίος εισαγγελέας την κάλεσε να επιστρέψει αποζημιώσεις οι οποίες της καταβλήθηκαν γιά αποστολές, τις οποίες… δεν πραγματοποίησε!

Έτσι, η ευρωβουλεύτρια Μαρία Σπυράκη βρέθηκε στο επίκεντρο δικαστικής υπόθεσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, εκθέτοντας όχι μόνο την χώρα μας και το κόμμα της ΝΔ, αλλά και την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, στην οποία είχε αναδειχθεί πρώτη σε ψήφους κατά τις προηγούμενες ευρωεκλογές και πρόσφατα επισκέφθηκε τον αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας!

Και όμως, κανείς από τους τοπικούς παράγοντες δεν μπήκε στον κόπο να την ρωτήσει, γιατί ο Ευρωπαίος εισαγγελέας την κάλεσε, πόσο αρνητικό κλίμα γιά την χώρα μας άλλα και γιά την ΝΔ προκάλεσε η αναφορά του στην υπόθεση και πόσα χρήματα της ζήτησε να επιστρέψει, ώστε να μην διωχθεί δικαστικώς!

Και ακόμη, να την ρωτήσει αν επέστρεψε το ποσόν, το οποίο της ζητήθηκε!

Φαίνεται, ότι γιά τους εν λόγω παράγοντες είναι “ψιλά γράμματα” η ζημιά, την οποία προκαλούν στον τόπο αλλά και στα κόμματά τους τέτοιες νοοτροπίες και συμπεριφορές, εν ονόματι των όποιων μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων!

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Επιλογές ποιότητας

Το πλέον βασικό από τα ζητούμενα, σε ό,τι αφορά στην ζωή πολιτών στις μικρές κοινότητες, είναι η ποιότητά της. Και […]

Δείτε ακόμα