Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Η Μαρία από το Δροσάτο

Πέρυσι ήταν ο Χάρης Μωσαϊδης (ή Χάρης Μος), τον οποίο είχε επιλέξει ο Αντώνης Ρέμος.
Φέτος στο μουσικό παιχνίδι του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 «The Voice of Greece» («Η φωνή της Ελλάδος») το Κιλκίς έχει ήδη δύο παρουσίες.

Πρώτα ήταν ο Αιμίλιος Μωσαϊδης, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει κάποιον ή κάποιους από τους κριτές να τον «διεκδικήσουν».

Ακολούθησε την Κυριακή 22.3.15 η καταγόμενη από το Δροσάτο Μαρία Ιωαννίδου, κάτοικος Αγίου Δημητρίου (Μπραχαμίου) Πειραιώς, η οποία όμως επιμένει …Κιλκίς, αφού αυτό δήλωσε (με την έννοια του νομού) ως τόπο της.

Και δεν περιορίσθηκε στο να τον τιμήσει μόνο κατ’ αυτόν τον τρόπο, τιμώντας πρωτίστως τον εαυτό της, αλλά και πέτυχε να δώσει συνέχεια στην σχετική προβολή, καθώς με την γνήσια λαϊκή φωνή της «κέρδισε» τις δύο γυναίκες κριτές Μελίνα Ασλανίδου και Δέσποινα Βανδή.

Και οι δύο δεν φείσθηκαν εγκωμιαστικών σχολίων γιά την 33χρονη Κιλκισιώτισσα τραγουδίστρια, η οποία επέλεξε να συμμετάσχει στην ομάδα της Μελίνας, έχοντας ερμηνεύσει εκφραστικότατα ένα δικό της τραγούδι («Τετάρτη βράδυ»).

Η Μαρία Ιωαννίδου σπούδασε γραφιστικές τέχνες ενώ σε ό,τι αφορά στο τραγούδι έχει κατά καιρούς συνεργασθεί με σημαντικά «ονόματα», όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Νίκος Κουρκούλης και ο Νίκος Βέρτης.
Καλή συνέχεια στο «Voice» και καλή περαιτέρω πορεία στο λαϊκό τραγούδι Μαρία.

Περισσότερα

Σε καλοκαιρινές διακοπές

Είχαμε γράψει στις 8 Ιουλίου γιά τη μη λειτουργία των φαναριών εδώ και δύο εβδομάδες στο κέντρο του Κιλκίς στην […]

Δείτε ακόμα