Γενικά

Ο Γιώργος Μαργαρίτης συναντά τον Στάθη Νικολαΐδη στο Κιλκίς

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έρχεται στο Κιλκίς για μια μοναδική συναυλία στο Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων στον Άγιο Παντελεήμονα το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021.

«Εδώ τα καλά τραγούδια» μας λέει σε ένα πρόγραμμα που το ρεμπέτικο συναντά το λαϊκό και το κλασικό ενώνεται αρμονικά με το σύγχρονο. Μαζί του οι ταλαντούχοι τραγουδιστές Κώστας Μαργαρίτης και Ελισάβετ Χαβάτη καθώς και επταμελής ορχήστρα.

Παράλληλα, για πρώτη φορά, ο Γιώργος Μαργαρίτης του χθες και του σήμερα συναντά την ποντιακή παράδοση στη φωνή του Στάθη Νικολαΐδη. Στο νταούλι ο Κώστας Ζώης και στη λύρα ο Γιώργος Ατματζίδης.

Μια μοναδική συναυλία που ενώνει ανθρώπους προσκαλώντας μας να γίνουμε όλοι μια παρέα και να μοιραστούμε τους καημούς και τα παράπονα αλλά και να τραγουδήσουμε για τη χαρά, το κέφι και το γλέντι.

Οργάνωση: Α.Ο. Κικλισιακός

Αθλητικό Κέντρο Ατέρμων- Άγιος Παντελεήμων

Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμή εισιτηρίου: 10 € (προπώληση) 13€ (στην είσοδο)

Πληροφορίες: 6979075118 και 6945693066

Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας κατά την είσοδο και σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας. Για τους θεατές δεν είναι υποχρεωτικό κανενός είδους test για Covid-19.

Σημεία προπώλησης εισιτηρίων

Βιβλιοπωλείο ΣΥΜΜΕΤΡΟ 21ης Ιουνίου 53 Κιλκίς

Τυπογραφείο ΗΛΙΑΔΗΣ Πόντου 8 Κιλκίς

Café DALI 21ης Ιουνίου 111, Κιλκίς

Café FRAOULES 25ης Μαρτίου, 23 Κιλκίς

Café DELICIOUS Παπαφλέσσα, 7 Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ενδιαφέρουσες εισηγήσεις

Η πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κιλκίς Φεβρωνία Ιωαννίδου συμμετέσχε στο 2ο παιδαγωγικό συνέδριο, που διεξήχθη στην πόλη μας. Παρουσίασε τις […]