Πολιτισμός

Ο Στ.Μάϊνας συναντά τον Α.Παπαδιαμάντη και στηρίζει το σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου, στις 9 το βράδυ, το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στηρίζει τον σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας “ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ Ο ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΙΟΣ” μέσα από μια όμορφη εκδήλωσή του.

Θα στηθεί διαδικτυακά ένα ξεχωριστό θεατρικό αναλόγιο υπό τον τίτλο: «Ο Στέλιος Μάϊνας συναντά τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη».

Ο καταξιωμένος ηθοποιός θα διαβάσει δύο από τα αριστουργήματα του Αγίου των Ελληνικών Γραμμάτων, του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, τα διηγήματα «Έρως Ήρως» και «Το Μοιρολόγι της Φώκιας».

Θα τον συνοδεύουν οι εξαιρετικοί μουσικοί και ψάλτες: Κώστας Κωνσταντάτος (τραγούδι, βιολί, μαντολίνο, κιθάρα) και Ουρανία Πάντζιου (τραγούδι, κρουστά, νέϊ).

Η υποκριτική του Στέλιου Μάϊνα, οι ήχοι και τα τραγούδια συναντούν το σαγηνευτικό λόγο του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη μέσα από τα διηγήματα «Έρως Ήρως» και «Το Μοιρολόγι της Φώκιας» σε ένα μοναδικό σύνολο 60’ αποκλειστικά για το Κέντρο Πολιτισμού της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Στηρίξτε τον σύλλογο Καρκινοπαθών Κιλκίς & Παιονίας στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: GR2601103760000037629616527.

Οι προβολές γίνονται στην σελίδα του Κέντρου Πολιτισμού Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο facebook.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα