Γενικά

«Μάγεψαν» οι μικρές χορεύτριες του «Αγ.Τρύφωνος» Γουμένισσας

Μια υπέροχη βραδιά χορού απόλαυσαν την Κυριακή 14.6.15, όσοι παρέστησαν στην όγδοη επίδειξη σύγχρονου χορού του πολιτιστικού συλλόγου «Άγιος Τρύφων», στο κλειστό γυμναστήριο της Γουμένισσας. Οι μικρές χορεύτριες πιστές στο καθιερωμένο «ραντεβού» τους ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.
Ήταν μια ωραία παράσταση «πλημμυρισμένη» από ρυθμούς και μελωδίες πάνω στις οποίες τα κορίτσια έδειξαν την χορευτική τους παιδεία με την καθοδήγηση της χορογράφου και χοροδιδασκάλου τους Δέσποινας Αθανασιάδου, ενώ την παρουσίαση έκανε η γραμματέας του συλλόγου Ραφαηλία Παπανικολάου. Χόρεψαν σε ρυθμούς «λάτιν» και μοντέρνο στυλ φλαμέγκο, μπέλλυ τανς, ρέγκετον, ζούμπα, ροκ εντ ρολ και χιπ χοπ.
«…Ο μοντέρνος χορός εκφράζει την επιθυμία και τη χαρά για κίνηση. Είναι ιδιαίτερος, δυναμικός, εκκεντρικός, συναρπαστικός. Η έκφραση είναι προσωπική υπόθεση κάθε χορεύτριας, χορογραφικά όμως, ακολουθεί ένα πνεύμα ομαδικότητας. Η αίσθηση της ομάδας και ο συγχρονισμός με τους υπόλοιπους είναι από τα ουσιαστικά προτερήματα.
Με την όγδοη επίδειξη η «αυλαία έπεσε» για το Καλοκαίρι, και το «ραντεβού» τους για περισσότερο μοντέρνο χορό ανανεώθηκε γιά τον Σεπτέμβρη».

Περισσότερα

Λήψη απαιτούμενων μέτρων προστασίας των εργαζομένων δήμου Κιλκίς κατά τη διάρκεια του καύσωνα

Την περίοδο του θέρους λαμβάνει χώρα ιδιαίτερη καταπόνηση των εργαζομένων που οφείλεται στη συνέργεια μετεωρολογικών παραγόντων του εξωτερικού περιβάλλοντος και […]

Δείτε ακόμα