Πολιτισμός

Μάγεψε τους θεατές η πειραματική παιδική θεατρική σκηνή της Τέχνης

Η πρώτη θεατρική παράσταση της πειραματικής παιδικής Θεατρικής Σκηνής της Τέχνης, από παιδιά για παιδιά ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο των παραστάσεων της!

Η παράσταση «Ένας Ηρακλής αλλιώτικος από τους άλλους» συγκίνησε, διασκέδασε, ψυχαγώγησε μικρούς και μεγάλους που βρέθηκαν στο θεατράκι της Τέχνης, χαρίζοντάς τους μια απολαυστική εμπειρία.

Ευχαριστούμε πολύ τις μανούλες, και τους μπαμπάδες που μας εμπιστεύθηκαν τα παιδιά τους, τις φίλες και φίλους της Τέχνης που αγόγγυστα προσέφεραν κάθε δυνατή βοήθεια.

Ήταν σπουδαίο το ταξίδι και πιστεύουμε ότι έχει χαραχθεί στη μνήμη όλων των συμμετεχόντων με ζωντανά χρώματα και μυρωδιές χαμόγελου.

Το θέατρο δεν είναι μοναχική διαδικασία. Είναι συλλογική, τόσο από τους συμμετέχοντες στη σκηνή όσο και από αυτούς που βρίσκονται στα παρασκήνια.

Υπάρχουν άνθρωποι που αφιέρωσαν αγάπη και χρόνο για να πραγματοποιηθεί η παράσταση με επιτυχία. Η Ξανθίππη Κουλίδου, στυλοβάτης και εμψυχώτρια, η Δέσποινα Δουλκερίδου, οργανωτική και ενδυματολογικά δημιουργική, η Δάφνη, ακάματη και δοτική, ο Όμηρος Κοντός, πάντα εκεί για τον άψογο ήχο και τα φώτα. Αλλά και η Στέλλα, η Μαργαρίτα, η Ναταλία, η Λαμπρινή, ο Δημήτρης, ο Αχιλλέας, η Όλγα, η Τόνια, η Μαρία, η Βούλα,η Χάιδω, ο Αλέξανδρος και πολλοί άλλοι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κατάστημα «Ονειροπαγίδα» για την προσφορά μπαλονιών για τα παιδιά, το βιβλιοπωλείο «Σύμμετρο» για τις αφίσες αλλά και σε αυτούς που προσέφεραν αλλά επιλέγουν την ανωνυμία τους.

Δίνουμε ραντεβού το Σεπτέμβριο. Καλό καλοκαίρι.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Βελτιωτικές αλλαγές

Μετά τις βελτιωτικές αλλαγές στο δημοτικό πάρκο – «Κήπος» του Κιλκίς για την καλύτερη αισθητική και λειτουργική εικόνα του χώρου […]

Και οι συμμαθητές παρόντες

Εκτός από θεσμικούς, πολιτιστικούς και θεσμικούς παράγοντες στην ημερίδα το παρόν στην παρουσίαση του μεταπτυχιακού για την τουριστική ανάπτυξη της […]