Γενικά

Λυσσάρι για την επόμενη ημέρα

Τους τελευταίους μήνες γίναμε μάρτυρες μιας πρωτοφανούς,για τα δεδομένα της γενιάς μας,συνθήκης, από την οποία η χώρα μας κατάφερε να βγει νικήτρια όπως δείχνουν τα τελευταία στοιχεία. Η επιτυχία αυτή οφείλεται -κυρίως- στην ιδιαίτερη προσαρμοστικότητα που επέδειξαν οι πολίτες,αλλά και στο γεγονός της συναίνεσης του επιχειρηματικού κόσμου στις επιταγές των αναγκαίων ατομικών και συλλογικών μέτρων προστασίας και υγιεινής.

Εμείς,ως φροντιστήριο Fibonacci,έχοντας κατά νου το αίσθημα ευθύνης που μας αναλογεί,πειθαρχήσαμε πλήρως στις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας διατηρώντας το χώρο μας κλειστό όλο το προηγούμενο διάστημα. Αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια στάθηκαν οι νέες ψηφιακές τεχνολογίες που μας επέτρεψαν να συνεχίσουμε να παρέχουμε ένα υψηλό επίπεδο μετάδοσης της γνώσης στους μαθητές μας.

Ας είμαστε,όμως, ειλικρινείς,καμία φουτουριστική τεχνολογία δε μπορεί να υποκαταστήσει τη μοναδικότητα της σχέσης καθηγητή-μαθητή μέσα σε μια αίθουσα. Όσο και αν ήταν αναγκαία η διπλανή εικόνα φαίνεται θλιβερή στα μάτια μας λόγω του ότι είχαμε συνηθίσει στα γέλια των παιδιών,τις φωνές των καθηγητών και ο,τιδήποτε αποδείκνυε καθημερινά ότι το φροντιστήριο είναι ένας ζωντανός οργανισμός.

Έχοντας αφήσει τα δύσκολα πίσω μας και με τη σύμφωνη γνώμη της Πολιτείας,των γονέων και των μαθητών μας το φροντιστήριό μας ξανανοίγει τις πόρτες του τηρώντας με ευλάβεια όλα τα απαραίτητα μέτρα,υποδεχόμενο όσους από τους μαθητές της Γ’ Λυκείου επιθυμούν να επιστρέψουν.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα