Πολιτισμός

«Ο Λυκομπαμπάς” του Γ.Λυμπέρη στην Αξιούπολη και στον Άγιο Πέτρο

Το νέο παιδικό βιβλίο του Γιώργου Λυμπέρη «Ο Λυκομπαμπάς» συνεχίζει την επιτυχημένη περιοδεία του! Ο συγγραφέας του παραμυθιού επισκέπτεται την Αξιούπολη και τον Άγιο Πέτρο Παιονίας, με μία διαδραστική βιβλιοπαρουσίαση για τους μικρούς αναγνώστες!

Το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 11.30, η Κοινότητα Αξιούπολης, το βιβλιοπωλείο Αλφαβητάρι Αξιούπολης και οι Εκδόσεις IWrite σας περιμένουν στην αίθουσα δημοτικού συμβουλίου του δημοτικού καταστήματος Αξιούπολης.

Την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11.00, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου «Αποστόλων Πέτρου & Παύλου» και οι Εκδόσεις IWrite σας περιμένουν στο κτήριο του συλλόγου.

Τι συμβαίνει όταν ο κακός λύκος πρέπει να αλλάξει για χάρη του παιδιού του; Θα καταφέρει να κάνει όλους τους ήρωες των παραμυθιών να τον συγχωρέσουν; Ελάτε να γνωρίσουμε τον Λυκομπαμπά!

 

Αυτός ο λύκος δε μοιάζει με κανέναν άλλον! Σας περιμένουμε.

 

Δείτε περισσότερα για το βιβλίο εδώ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]