Γενικά

Κοινή συμμετοχή ΣΕΟ Κιλκίς-2ου γυμνασίου Κιλκίς σε πανελλήνια περιβαλλοντική δράση

Το τοπικό τμήμα Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και το 2ο γυμνάσιο Κιλκίς απευθύνουν πρόσκληση σε όλους τους φορείς αλλά και μεμονωμένους πολίτες του δήμου, να συμμετάσχουν ενεργά στην πανελλαδική περιβαλλοντική δράση “Let’s do it Greece”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17.4.16. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«…Εκείνη την ημέρα εθελοντές από όλη την χώρα θα συντονιστούν, και ο καθένας στην περιοχή του θα προσπαθήσει να περάσει το μήνυμα για το πόσο μεγάλη σημασία έχει, να διατηρούμε την καλή εικόνα της περιοχής στην οποία μένουμε, δείχνοντας έτσι την αγάπη μας γιά αυτήν.
Ως εθελοντές, λοιπόν, και εμείς δεν περιμένουμε κάποιον να κάνει την αλλαγή για εμάς, αλλά προσπαθούμε οι ίδιοι να φέρουμε αυτή την αλλαγή. Η δική μας παρέμβαση στο περιβάλλον της πόλης μας θα είναι ο καθαρισμός της περιοχής του λόφου Αγίου Γεωργίου.

Είστε όλοι καλεσμένοι, είτε ως μεμονωμένα άτομα, είτε ως ομάδες και φορείς, για να βρεθούμε και να συντονιστούμε την Κυριακή 17.4.16, έξω από το θέατρο λόφου Α.Γεωργίου Κιλκίς, στις 10.30 το πρωί.
Ο δήμος Κιλκίς έχει δηλώσει την υποστήριξή του στην πρωτοβουλία μας.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για επιπλέον πληροφορίες και συντονισμό στο e-mail του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς ([email protected]) ή στο e-mail του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού ([email protected]).
Μπορείτε επίσης να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα http://letsdoitgreece.org για να ενημερωθήτε συνολικά για την πανελλαδική αυτή δράση αλλά και να δηλώσετε κι εσείς τη συμμετοχή σας.

Περισσότερα

Σε εξέλιξη από την ΠΕ Κιλκίς εργασίες αποκατάστασης συντήρησης και αναβάθμισης των υποδομών του οδικού δικτύου

“Aποκαθιστούμε, συντηρούμε, βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε τις υποδομές του οδικού δικτύου. Κυρίαρχη προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Επενδύουμε σημαντικούς […]

Δείτε ακόμα

«Ξεσήκωσε»

Χορευτικό συγκρότημα του συλλόγου Κρητών «Το Αρκάδι» ήταν αυτό, που, πρώτο μεταξύ πολλών, «άνοιξε» τον «κύκλο» των πολιτιστικών-ψυχαγωγικών εκδηλώσεων της […]

«Φέτος είναι… η ώρα της»

«Ρεύμα», και μάλιστα ισχυρό, η Νατάσα Σωτηριάδου είχε και στις προηγούμενες περιφερειακές εκλογές. Η διαφορά με τις φετινές έγκειται στο […]