Κιλκισιώτικες κουβεντούλες

Κάτοικος… άλλου δήμου!

«Όλα τα ‘χε το Κιλκίς, το ταρτάν στο στάδιο έλειπε;» διερωτήθη… πομποδώς η δημοτική σύμβουλος Ελένη (Λένα) Αναστασιάδου, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς της Δευτέρας 25.11.19.

Τι και αν εδώ και χρόνια οι χρηματοδοτήσεις έργων στους δήμους γίνεται ανά τομέα της ζωής του, και όχι συνολικώς όπως συνέβαινε τα χρόνια προ των συνενώσεων, ώστε να έχει βάση η υπόνοια, χρηματοδότησης ενός ήσσονος σημασίας έργου εις βάρος ενός μείζονος.

Τι και αν ο κατεστραμμένος και χρήζων αμέσου αντικαταστάσεως ελαστικός τάπητας ή ταρτάν του περιφερειακού στίβου και των σκαμμάτων του δημοτικού σταδίου Κιλκίς συνιστά ίσως το σοβαρότερο πρόβλημα στον συγκεκριμένο τομέα του αθλητισμού.

Τι και αν το κονδύλιο, που εξασφαλίσθηκε από την προηγούμενη δημοτική αρχή, δεν αφαιρέθηκε από καμμία «πηγή» χρηματοδότησης έργων υποδομής άλλων τομέων.

Τι και αν η αθλουμένη νεολαία εντός οργανωμένου και αγωνιστικού αθλητισμού, αποτελεί το πιο «ζωντανό κεφάλαιο» της ζωής σε όλο τον δήμο Κιλκίς.

Τι και αν ούκ ολίγες εκατοντάδες ή, αλλιώς, μερικές χιλιάδες δημοτών, που απλώς τους αρέσει να ασκούνται και να αθλούνται εκτός οργανωμένου και αγωνιστικού αθλητισμού έχουν μετατρέψει το δημοτικό στάδιο σε… δεύτερο σπίτι τους!

Για την κ. Αναστασιάδου… «πέρα βρέχει», παραπέμποντας σε δημότη και κάτοικο… άλλου δήμου, και όχι του Κιλκίς!

Περισσότερα

Εύκολο… να μετρηθούν

Μέγα το πλήθος κατά την ομιλία Κασσελάκη στο Κιλκίς. Το πλήθος… των αστυνομικών συνοδείας και των υποψηφίων ευρωβουλευτών! Το άλλο […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]