Πολιτισμός

Η λειτουργία των υπηρεσιών της δημόσιας κεντρικής βιβλιοθήκης Κιλκίς

ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Από την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020 η Βιβλιοθήκη επαναφέρει τη λειτουργία των περισσότερων υπηρεσιών της, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα μέτρα που εγγυώνται, όσο γίνεται περισσότερο, τη διασφάλιση της υγείας όλων μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Χρήση του αναγνωστηρίου: Μέγιστο επιτρεπόμενο όριο αναγνωστών στο αναγνωστήριο 3 άτομα. Η διάρκεια παραμονής δεν μπορεί να υπερβαίνει τις 3 ώρες εάν υπάρχουν κι άλλοι χρήστες που θέλουν να κάνουν χρήση του αναγνωστηρίου.

Χρήση του Δημόσιου Κέντρου Πληροφόρησης: Μέγιστο επιτρεπόμενο όριο χρηστών στους υπολογιστές 2 άτομα. Η διάρκεια παραμονής στους υπολογιστές δεν μπορεί να υπερβαίνει τα 60 λεπτά της ώρας.

Χρήση του Παιδικού τμήματος: Το αναγνωστήριο και ο χώρος του παιδικού τμήματος προς το παρόν δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους χρήστες.
Δανεισμός βιβλίων τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Επιστροφή βιβλίων στο ειδικό κουτί επιστροφής, τις ημέρες και ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους της Βιβλιοθήκης γίνεται με υποχρεωτική χρήση μάσκας και απολύμανση χεριών.

Οι χώροι υγιεινής δεν λειτουργούν για το κοινό προς αποφυγή μολύνσεων.
Για την ώρα δεν πραγματοποιούνται οι συναντήσεις της λέσχης ανάγνωσης τόσο των ενηλίκων όσο και των εφήβων καθώς και εκπαιδευτικά προγράμματα.

Το ωράριο λειτουργίας αναμορφώνεται και επεκτείνεται. Πλέον θα είμαστε ανοιχτά και Σάββατο! Συνδυάστε την αγορά του Σαββάτου με την επιλογή ενός καλού βιβλίου που θα σας κρατήσει συντροφιά το Σαββατοκύριακο!

Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή: 8 το πρωί – 3.30 το μεσημέρι

Τετάρτη: 8 το πρωί – 7.45 το απόγευμα

Σάββατο: 9 το πρωί – 2.30 το μεσημέρι

Περισσότερα
Δείτε ακόμα