Πολιτική

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στην περιφέρεια

Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του κόμματος Λάζαρος Λαζαρίδης είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ.
Την σχετική απόφαση έλαβε η περιφερειακή συντονιστική επιτροπή Κ.Μακεδονίας του κόμματος

Ποιός είναι

Ο Λάζαρος Λαζαρίδης γεννήθηκε το 1980 και μεγάλωσε στην πόλη του Κιλκίς.
Γονείς του είναι οι Δημήτριος και Θεοφιλία Λαζαρίδη. Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο τεχνικό πανεπιστήμιο της πόλης Ιασίου Ρουμανίας.
Επαγγελματικά από το 2007 διατηρεί την διαφημιστική εταιρία Ultravision, με συνέταιρό του τον Σάββα Σερασκέρη.
Τον Φεβρουάριο 2008 εκλέγεται αντιπρόεδρος στο νεοσύστατο θεσμό του τοπικού συμβουλίου νεολαίας δήμου Κιλκίς. Τον Μάιο του 2008 εκλέγεται γραμματέας νεολαίας Κιλκίς του Συνασπισμού. Τον Δεκέμβριο του 2009 εκλέγεται γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής Κιλκίς του Συνασπισμού ενώ παραμένει έως σήμερα γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς. Διετέλεσε μέλος της μεταβατικής κεντρικής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ έως τον Ιούνιο του 2013. Συμμετείχε σε αντιπροσωπείες του ΣΥΡΙΖΑ με το Κόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς ως μέλος θεματικών ομάδων εργασίας. Είναι μέλος του τμήματος δικαιωμάτων και του τμήματος μικρών – μικρομεσαίων επιχειρήσεων του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στις εκλογές του Μαΐου και του Ιουνίου του 2012.
Είναι μέλος του κινήματος ενάντια στα μεταλλεία χρυσού και αντιπρόεδρος του συλλόγου φίλων Ελληνοφωνίας και Γαλλοφωνίας νομού Κιλκίς, από το 2011, του οποίου υπήρξε ιδρυτικού μέλος το 2008.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα