Αθλητισμός

Με Γιάννη Λαζαρίδη και Βασίλη Παμπορίδη η συνέχεια του ΓΑΣ Κιλκίς

Το δίδυμο Γιάννη Λαζαρίδη-Βασίλη Παμπορίδη είναι οι αντικαταστάτες του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο της χειροσφαιρικής ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς.
Η αιφνιδιαστική μετακίνηση του τελευταίου στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, υποχρέωσε την διοίκηση του συλλόγου Κιλκίς να ενεργήσει αμέσως γιά την διαδοχή του, εξετάζοντας τρία σενάρια.
Εν τέλει επήλθε συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες, σε υλοποίηση του πρώτου από αυτά τα σενάρια, τα οποία είχαμε δημοσιοποιήσει.
Πρόκειται γιά μιάν ακόμη λύση εκ των ένδων καθώς ο κ. Λαζαρίδης προσφέρει προπονητικές υπηρεσίες στον ΓΑΣΚ εδώ και μία δεκαετία, έχοντας αναλάβει έως σήμερα τα σχετικά καθήκοντα τρεις φορές εκ των οποίων μία ως αποκλειστικός, μία από κοινού με τον κ. Γεωργιάδη και μία από κοινού με τον Παμπορίδη ενώ ο τελευταίος ήταν ήδη συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη και είχε αποτελέσει κατ’ επαναληψιν στέλεχος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.
Η προετοιμασία του ΓΑΣΚ εν όψει της επανενάρξεως του πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητικού διδύμου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας