Με Γιάννη Λαζαρίδη και Βασίλη Παμπορίδη η συνέχεια του ΓΑΣ Κιλκίς

Αθλητισμός /

Το δίδυμο Γιάννη Λαζαρίδη-Βασίλη Παμπορίδη είναι οι αντικαταστάτες του Νίκου Γεωργιάδη στον πάγκο της χειροσφαιρικής ομάδας του ΓΑΣ Κιλκίς.
Η αιφνιδιαστική μετακίνηση του τελευταίου στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, υποχρέωσε την διοίκηση του συλλόγου Κιλκίς να ενεργήσει αμέσως γιά την διαδοχή του, εξετάζοντας τρία σενάρια.
Εν τέλει επήλθε συμφωνία με τους δύο προαναφερθέντες, σε υλοποίηση του πρώτου από αυτά τα σενάρια, τα οποία είχαμε δημοσιοποιήσει.
Πρόκειται γιά μιάν ακόμη λύση εκ των ένδων καθώς ο κ. Λαζαρίδης προσφέρει προπονητικές υπηρεσίες στον ΓΑΣΚ εδώ και μία δεκαετία, έχοντας αναλάβει έως σήμερα τα σχετικά καθήκοντα τρεις φορές εκ των οποίων μία ως αποκλειστικός, μία από κοινού με τον κ. Γεωργιάδη και μία από κοινού με τον Παμπορίδη ενώ ο τελευταίος ήταν ήδη συνεργάτης του κ. Γεωργιάδη και είχε αποτελέσει κατ’ επαναληψιν στέλεχος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας.
Η προετοιμασία του ΓΑΣΚ εν όψει της επανενάρξεως του πρωταθλήματος α1 εθνικής κατηγορίας, υπό την επίβλεψη του νέου προπονητικού διδύμου, έχει ήδη ξεκινήσει.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Με αποδέκτη… τον δήμαρχο!

Ο αντιδήμαρχος Κιλκίς, αρμόδιος γιά τον πολιτισμό, ήταν ένα από τα πρόσωπα, που τίμησε πριν λίγες ημέρες η ένωση αποστράτων […]

Τι Κιλκίς… Τι Χανιά!

Την Παρασκευή βρισκόμουν σε ένα κατάστημα στο κέντρο του Κιλκίς όταν είδα ένα παλιό συμμαθητή, που είχα καιρό να συναντήσω. […]

«Αντιγραφές» να σου πετύχει!

«Αντιγράφουν», λένε κάποιοι… τον Παπακώστα! Στις… ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων; Μα αυτές έχουν προϊστορία και στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς πολύ πριν […]