Πολιτική

Ο λαός πληρώνει την ανεπάρκεια των ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ

Σφοδρή επίθεση κατά της κυβέρνησης με αφορμή τις εκδηλώσεις γιά την συμπλήρωση ενός έτους από αναρρήσεώς της στην εξουσία, εξαπέλυσε η νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ «βάλλοντας» συγχρόνως κατά του πρώην βουλευτή Κιλκίς του κόμματος και νυν του ΣΥΡΙΖΑ Θόδωρου Παραστατίδη.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Με αφορμή την συμπλήρωση ενός έτους καταστρεπτικής διακυβέρνησης του πολιτικού θιάσου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ που έφερε τη χώρα μας στο «χείλος του γκρεμού», και που τα αποτελέσματα της διακυβέρνησής της βιώνουν καθημερινά πλέον οι συμπολίτες μας και κυρίως οι άνθρωποι της παραγωγής, έχουμε να επισημάνουμε συνοπτικά τα κάτωθι:

-Ήταν αυτοί οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ «χοροστατούντος» του πρωθυπουργού που θα καταργούσαν με «ένα άρθρο και σε ένα νόμο» τις πολιτικές λιτότητας των «μνημονίων» και θα το «έσκιζαν στην αυλή της Βουλής» όπως έλεγαν. Αντ’ αυτού οι αθεόφοβοι λαϊκιστές, έφεραν και εφαρμόζουν ένα τρίτο και επαχθέστερο όλων «μνημόνιο» «βαφτίζοντας» το «αριστερό».

-Μήπως αυτοί δεν έλεγαν ότι θα πάνε το κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ και θα προστατεύσουν κύριες και επικουρικές συντάξεις, καταργώντας παράλληλα και τον ΕΝΦΙΑ; Τι έκαναν; Φέρνουν ένα ασφαλιστικό λαιμητόμο για αγρότες, νέους επιστήμονες και ελεύθερους επαγγελματίες συνθλίβοντας στις «Συμπληγάδες» της ανικανότητας τους την ιδιωτική οικονομία της χώρας, διατηρώντας και αυξάνοντας ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ και όλους τους έμμεσους και άμεσους φόρους. Παράλληλα, με το κλείσιμο των τραπεζών κατέστρεψαν την οικονομία και τον εξαγωγικό τομέα της χώρας βυθίζοντας τις επιχειρήσεις στην ύφεση αποστερώντας τους ρευστότητα, αυξάνοντας εν τέλει την ανεργία και την φτώχεια.

-Οδηγούν την παιδεία στον σκοταδισμό, καταργώντας τον νόμο Διαμαντοπούλου και παραδίδοντας την τριτοβάθμια εκπαίδευση βορά στις ορδές των αιωνίων φοιτητοπατέρων! Η δε καταστρεπτική διαπραγμάτευση και η αφαίμαξη των αποθεματικών των δημοσίων ταμείων οδήγησαν τα νοσοκομεία σε απόλυτη ανέχεια και σε ελλείψεις στοιχειωδών υλικών αλλά και σε εργαζομένους απλήρωτους.

-Διορίζουν με προκλητικά χυδαίο τρόπο συγγενείς, φίλους και ….ομόκλινους σε κάθε δημόσια θέση και επιτροπή ενώ ήταν οι ίδιοι που ευαγγελίζονταν την κατάργηση του πελατειακού κράτους. Αποδεικνύονται πρωταθλητές στις καθεστωτικής αντίληψης «Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου» η συχνότητα των οποίων ξεπερνάει ακόμη και τους κανονικούς νόμους!

-Βλέποντας τον πρωθυπουργό της χώρας να περιφέρεται περιφρονημένος από τους εταίρους μας στα διεθνή φόρα, μόνο κατάθλιψη μας πιάνει. Δεν υπήρξε ποτέ τόσο ανεπαρκούς παιδείας και αντίληψης περί διεθνών οικονομικών σχέσεων πρωθυπουργός της Ελλάδος από την μεταπολίτευση και μετά. Η διεθνής απομόνωση της Πατρίδας μας είναι αποτέλεσμα της ασχετοσύνης κυρίως του ίδιου του κ. Τσίπρα.

-Διαβάζοντας την ανακοίνωση της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς που καταδικάζει με εμφατικό τρόπο την «επίθεση» στο νυν βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ (και πρώην του ΠΑΣΟΚ) κ. Θόδωρο Παραστατίδη και ζητεί και από το «δημοκρατικό κόσμο της πόλης μας» να πράξει το ίδιο, ανακαλεί αβίαστα θύμισες από την αλήστου μνήμης εποχή των «αντιμνημονιακών» παρελάσεων του 2011, όπου πρωτοπαλλήκαρο στα γιουχαΐσματα εναντίον της πολιτικής ηγεσίας του τόπου ήταν ο τότε γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ και νυν διορισμένος αντιπρόεδρος ΔΕΘ.

-Υπενθυμίζουμε στο βουλευτή του νομού μας κ. Θόδωρο Παραστατίδη, ο οποίος έχει ψηφίσει τις περισσότερες «συμφωνίες-μνημόνια» από κάθε άλλον συνάδελφο του (δυο ως βουλευτής ΠΑΣΟΚ, μνημόνιο και μεσοπρόθεσμο και ένα μνημόνιο ως του ΣΥΡΙΖΑ) ότι τώρα που θα έρθει η ώρα του λογαριασμού θα είναι αργά για να απομακρυνθεί από το ταμείο. Ο κιλκισιώτικος λαός δεν ξεχνά εκείνους που με ευκολία τον εμπαίζουν και υφαρπάζουν την ψήφο του».

 

 

 

 

Περισσότερα

Αποχώρησε από το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς η παράταξη του Θ.Βαφειάδη – Δεν εξελέγη «Συμπαραστάτης του δημότη»

Ανεπιτυχής αποδείχτηκε η εκλογή «Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης» στο δημοτικό συμβούλιο του Κιλκίς ως τελευταίο θέμα που πραγματοποιήθηκε […]

Δείτε ακόμα