Αθλητισμός

Λάμπρυνε την «Γιορτή του Τεκβον-ντο» Βορείου Ελλάδος η Τόλμη Κιλκίς


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22.3.15, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Πόρτο Παλάς» της Θεσσαλονίκης, η εορταστική εκδήλωση, με την οποία η ένωση τεκβον-ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ) τιμά κάθε χρόνο τους αθλητές και σωματεία της δύναμής της με διεθνείς, πανελλήνιες και περιφερειακές διακρίσεις και επιτυχίες την αμέσως προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.
Στην «Γιορτή της Τεκβον-ντο» έδωσε το παρών και την λάμπρυνε και ο σύλλογος του Κιλκίς Τόλμη, έξι στελέχη του οποίου συμπεριελαμβάνοντο στην κατάσταση των τιμωμένων.
Ειδικότερα τιμήθηκαν τα στελέχη της Τόλμης Ευθυμία Στεφανίδου και Μαρία Φουλεδάκη, ως τριταθλήτριες Ελλάδος στις κατηγορίες τους και Χρήστος Δικαιοσυνόπουλος, Μαρία Καλφοπούλου, Αθανάσιος Παπουτσής και Δημήτρης Λουκοβίτης, ως πρωταθλητές Βορείου Ελλάδος στις δικές τους κατηγορίες.
«Είναι μεγάλη χαρά να βλέπεις να αμείβονται οι κόποι των παιδιών σου με όποιον τρόπο ειδικά από σημαντικούς παράγοντες» δήλωσαν οι προπονητές Γεώργιος Λεμονίδης, Σταύρος Λεμονίδης και Μιλτιάδης Λεμονίδης, οι οποίοι συνόδευσαν τα στελέχη και μοιράστηκαν την χαρά τους δίνοντας συγχαρητήρια γιά την τιμή αυτή. Επίσης συνεχάρησαν τον πρόεδρο της ΕΤΑΒΕ Χρήστο Μανώλη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου γιά την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης και το υψηλό επίπεδο αυτής.
Αξίζει να σημειωθεί και η μεγάλη έκταση της εκπροσώπησης της Τόλμης στο κλιμάκιο Βορείου Ελλάδος της εθνικής ομάδας, που «ανοίγει» τον «δρόμο» της συμμετοχής τους σε διεθνείς διοργανώσεις με αυτήν.
Συγκεκριμένα στο κλιμάκιο εντάχθηκαν οι Μαρία Φουλεδάκη (γυναικών, νεανίδων), Βαλσάμω Καϊκη (νεανίδων), Αθανασία Μουλιώτα (νεανίδων), Γεωργία Σκαρλάτου (νεανίδων), Μαρία Καλφοπούλου (κορασίδων), Αθανάσιος Παπουτσής (παίδων), Δημήτριος Λουκοβίτης (παίδων) και Παναγιώτης Κεμεντσετσίδης (παίδων).
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]