Αθλητισμός

Μία λαμπρή γιορτή …πολλών «αστέρων» από τους διαιτητές καλαθόσφαιρας

Σε εορταστική ατμόσφαιρα και …καλαθοσφαιρικό πνεύμα πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16.2.20, στην ταβέρνα «Βαρελόφρονες» του Κιλκίς η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του συνδέσμου διαιτητών καλαθόσφαιρας νομού Κιλκίς (ΣΔΚΚ).

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την λειτουργία ευλογίας του πλακούντος από τον αιδεσιμώτατο π. Κωνσταντίνο Κουτρή.

Ακολούθως απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΣΔΚΚ Πλούταρχος Ελευθεριάδης, ο οποίος και συντόνισε την όλη εκδήλωση.

Κατά την διάρκειά της ο σύνδεσμος τίμησε:

-Τον πρώην υπουργό και πρώην βουλευτή Κιλκίς Γιώργο Φλωρίδη, που, μεταξύ άλλων είχε κρατήσει επί αρκετό διάστημα το χαρτοφυλάκιο του αθλητισμού

-Το μέλος της κεντρικής επιτροπής διαιτησίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαιρίσεως (ΚΕΔ/ΕΟΚ), Κυριάκο Ταβουλαρέα

-Τον πρόεδρο της ένωσης καλαθοσφαιρικών σωματείων Κ. Μακεδονίας (ΕΚΑΣΚΕΜ) Αντώνιο Παπαγιαννούλη

-Τα μέλη του ΣΔΚΚ Χρήστο Κωφίδη και Παναγιώτη Ντέντα.

Την πίτα έκοψε ο κ. Ελευθεριάδης και το τυχερό «φλουρί» «έπεσε» στην γραμματέα της ΕΚΑΣΚΕΜ Καλομοίρα (Μιμή) Ζεϊμπέκη-Χατζηχαρίση.

Παρέστησαν μεταξύ άλλων:
Ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς, ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Αθανάσιο Τζούρτζο και τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΠ Χρήστο Καθαρόδωρο, οι αντιδήμαρχοι Κιλκίς Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης και Θεμιστοκλής (Θέμις) Κοσμίδης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κιλκίς Αθανάσιος Καριοφύλλης, ο πρόεδρος του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, το μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΕΚΑΣΚΕΜ Κώστας Παπανικολάου.
Στην εκδήλωση ο βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Φραγγιδης εκπροσωπήθηκε από τον στέλεχος του πολιτικού γραφείου του Σταμάτη Παπουλίδη.

Από πλευράς στελεχών της διαιτησίας καλαθοσφαίρου το «παρών» έδωσαν:
Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας διαιτητών καλαθόσφαιρας Ελλάδος (ΟΔΚΕ) Κωνσταντίνος Μπούσιας, μαζί με το μέλος της Αλέξανδρο Σημιτόπουλο, τα μέλη της ΚΕΔ/ΕΟΚ Κώστας Κορομηλάς και Γιώργος Τανατζής, ο πρόεδρος της ΚΕΔ/ΕΚΑΣΚΕΜ Αθανάσιος Καλότσης, ο πρόεδρος της ένωσης κριτών καλαθόσφαιρου Θεσσαλονίκης Γιώργος Κούλιας, εκπρόσωποι συνδέσμεων διαιτητών και κριτών καλαθόσφαιρας αρκετών νομών και πολλοί φίλοι του καλαθόσφαιρου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα