Αθλητισμός

Λαμπρή εμφάνιση των τζουντόκα του Αίαντος σε διεθνείς αγώνες

Με συμμετοχή εκατό αθλητών και ομάδων από την Ιταλία (Samurai Zen Rome), Βουλγαρία (Vihren Sadansky, Ilinden Sofia), Σερβία (Krusevac), Π.Γ.Δ.Μ (Sheishin Prilep) και Ελλάδα ( Hρακλής Θεσσαλονίκης), Αίας Κιλκίς, Κόμπο Λάρισας, διεξήχθησαν την Κυριακή 29.6.14 στο Ιβανώφειο γυμναστήριο Θεσσαλονίκης οι αγώνες της διεθνούς διοργάνωσης παραδοσιακού τζούντο Ιθάκη 2014 «Κύπελλο Ματσουούρα», στο πλαίσιο του εορτασμού της παγκόσμιας ημέρας κατά των ναρκωτικών υπό την αιγίδα του βαλκανικού τμήματος της Kiwi Judo Club Osaka» Ιαπωνίας.
Στους αγώνες διακρίθηκαν ιδιαιτέρως τα στελέχη του Αίαντος Κιλκίς, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των εννά μεταλλίων. Ειδικότερα τα στελέχη του Αίαντος σημείωσαν τα εξής αποτελέσματα:
Παίδων-Κορασίδων
+45κ. Απόστολος-Χαράλαμπος Καρύτσας, 1ος χρυσό μετάλλιο
-30κ. Αγλαία-Ζωή Καρύτσα, 1η χρυσό μετάλλι
-27κ. Δέσποινα Αλλιου, 1η χρυσό μετάλλιο
-22κ. Αλέξανδρος Κατσαρώνας, 2ος αργυρό μετάλλιο
Ανδρών
-66κ. Χρήστος Κατσαρώνας, 3ος χάλκινο μετάλλιο
Ανοικτή κατηγορία, Πέτρος Κουγιουμτζίδης, 3ος χάλκινο μετάλλιο
Παλαιμάχων
-100κ. Πέτρος Κουγιουμτζίδης, 2ος αργυρό μετάλλιο
-81κ. Ιωάννης Βαραπάεφ, 3ος χάλκινο μετάλλιο
-90κ., Μιχαήλ Ευθυμίου, 3ος χάλκινο μετάλλιο
Την απόλυτη ικανοποίησή τους γιά την συνολική παρουσία των τζουντόκα του συλλόγου εξέφρασαν τόσο ο προπονητής Αθανάσιος Καρύτσας όσο και η πρόεδρος Ευθυμία Βασιλειάδου-Κουκάκη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]