Κοινωνία

«Λαμπάδες αγάπης» από τον σύλλογο «Ανάσα Ευαισθησίας»

Λαμπάδες σε παιδιά οικονομικώς αδυνάμων οικογενειών διαθέτει, εν όψει της Λαμπρής, ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας» νομού Κιλκίς.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:
«Το πιο σημαντικό στις δύσκολες ημέρες που βιώνει ο λαός μας, είναι να αγαπάμε με την καρδιά μας και να προσφέρουμε ανιδιοτελώς. Για αυτό ο σύλλογος «Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς», πιστός στην αρχή που έκανε πέρυσι, μοιράζοντας για πρώτη φορά χειροποίητες λαμπάδες σε παιδιά άπορων οικογενειών, επαναλαμβάνει και φέτος την ίδια σημαντική πρωτοβουλία μοιράζοντας διακόσιες όμορφες πασχαλινές λαμπάδες σε παιδιά οικογενειών που αδυνατούν να αγοράσουν τις δικές τους.

Παράλληλα, θέλοντας να ενισχύσει το φιλανθρωπικό της έργο, θα διαθέσει και προς πώλησιν συγκεκριμένο αριθμό χειροποίητων πασχαλινών λαμπάδων με στόχο την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου, η οποία είναι σημαντική στην προσπάθεια που καταβάλλει να προσφέρει καθημερινώς υλική και ηθική βοήθεια σε όσους συμπολίτες μας το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η διάθεσή των πασχαλινών λαμπάδων θα ξεκινήσει τις προσεχείς ημέρες στα γραφεία του συλλόγου μας (γωνία Τσιρογιαννη-Πολυτεχνειου) και η συμβολική τιμή κάθε λαμπάδας είναι πέντε ευρώ Εξηγώντας το σκεπτικό της πρωτοβουλίας του συλλόγου, η πρόεδρος του Χριστίνα Κουρουζίδου επισημαίνει ότι «κάθε αγορά λαμπάδας από την “Ανάσα Ευαισθησίας” βοηθεί εκατοντάδες άπορους συνανθρώπους μας να επιβιώσουν και να έχουν τροφή και καλές συνθήκες διαβίωσης πάνω σε καθημερινή βάση.

Με αυτόν τον τρόπο απευθύνουμε σε όλους τους Κιλκισιώτες ένα ευρύ προσκλητήριο ευαισθητοποίησης, στήριξης και συμπαράστασης προς κάθε άνθρωπο που έχει πραγματικά ανάγκη την βοήθειά μας. Κάνουμε ό,τι καλύτερο για να προστατεύσουμε άπορες οικογένειες προσφέροντάς τους ίσες ευκαιρίες στη ζωή.

Αγοράζοντας μία λαμπάδα αγάπης από τον σύλλογό μας, ενισχύεις και εσύ έναν ανήμπορο άνδρα, μια αδύναμη γυναίκα, ένα αβοήθητο παιδί». Επίσης ο σύλλογος νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια το ενοριακό φιλόπτωχο ταμείο της ενορίας Γεννήσεως της Θεοτόκου Ευκαρπίας, καθώς και τις κυρίες Ειρήνη Καμενίδου και Λιάνα Συμεωνίδου, που προσέφεραν τις λαμπαδες. Αυτό το Πάσχα ας είναι καλύτερο για όλους τους ανθρώπους και το μήνυμα της Ανάστασης του Θεανθρώπου ας φωτίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων».

Περισσότερα

Δεν ξεχνώ τα Τέμπη «Ποτέ Ξανά»

Το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου, μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα, κόπηκε το νήμα της ζωής για τουλάχιστον 57 ανθρώπους στη φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας