Πολιτική

Λαϊκή Συσπείρωση δήμου Κιλκίς:«ΌΧΙ» και στις δύο»

«”ΟΧΙ” και στις δύο προτάσεις του δημοψηφίσματος, που ουσιαστικώς οδηγούν στο “ΝΑΙ”».

Αυτήν την θέση διατυπώνει ο συνδυασμός της ελάσσονος μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς «Λαϊκή Συσπείρωση» παροτρύνοντας τους πολίτες να απορρίψουν με «ηχηρό ΟΧΙ» το ερώτημα του δημοψηφίσματος.

Στην σχετική ανακοίνωση, την οποία υπογράφει ο επικεφαλής Γιάννης Φαχουρίδης, αναφέρονται τα εξής:
«Το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα θα μεταφραστεί από την ελληνική κυβέρνηση ως έγκριση της δικής της αντιλαϊκής πρότασης των 47+8 σελίδων. Το ΝΑΙ θα μεταφραστεί ως συγκατάθεση στα βάρβαρα μέτρα της «Τριμερούς» και «παραμονή στην Ε.Ε με κάθε θυσία» όπως λένε η Ν.Δ, το ΠΑΣΟΚ και το «Ποτάμι». Και οι δυο απαντήσεις οδηγούν ουσιαστικώς στο ΝΑΙ και την καπιταλιστική βαρβαρότητα.

Ο λαός με την δράση και την επιλογή του πρέπει να απαντήσει στην κοροϊδία του κάλπικου ερωτήματος, που θέτει η κυβέρνηση και να απορρίψει τόσο την πρόταση της τρόικας όσο και την πρόταση της κυβέρνησης. Και οι δυο προτάσεις περιέχουν βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα, που θα έρθουν να προστεθούν στα μνημόνια και τους εφαρμοστικούς νόμους των προηγούμενων κυβερνήσεων Ν.Δ-Πασοκ και οι δυο υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα.

Η κυβερνητική πλειοψηφία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ είναι έκθετη, γιατί απέρριψε την πρόταση του ΚΚΕ! Ούτε καν την έθεσε σε ψηφοφορία στη Βουλή, να τεθούν στην κρίση του Ελληνικού λαού τα έξης ζητήματα:

ΟΧΙ στις προτάσεις για συμφωνία των Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ και της ελληνικής κυβέρνησης.

Αποδέσμευση από την Ε.Ε – κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων.

Ούτε η πρόταση των Ε.Ε–ΕΚΤ–ΔΝΤ , ούτε η κυβερνητική πρόταση των 47+8 συμπληρωματικών σελίδων διορθώνεται γιατί είναι γεμάτες βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα.

Το κάλπικο ΟΧΙ που προτείνει η κυβέρνηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ στο μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ΝΑΙ στην κλιμάκωση της επίθεσης σε βάρος του λαού!

Δεν διαλέγουμε μνημόνιο!

-Λέμε ΟΧΙ και στην πρόταση των Ε.Ε-ΕΚΤ-ΔΝΤ και στην πρόταση της ελληνικής κυβέρνησης που συγκλίνουν στη νέα σφαγή του λαού.

-Λέμε ένα μεγάλο ΝΑΙ σε κατάργηση των μνημονίων και όλων των εφαρμοστικών νόμων.
-ΝΑΙ στην ρήξη με την Ε.Ε, το κεφάλαιο και την εξουσία τους.

-ΝΑΙ στην αποδέσμευση από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ, την κοινωνικοποίηση, τη μονομερή διαγραφή του χρέους, με το λαό κυρίαρχο με τη δική του εξουσία!».

Περισσότερα

Δεξίωση του επανεκλεγέντος δημάρχου Κ.Σιωνίδη προς τους υποψηφίους της παράταξης «Παιονία της Προόδου»

Ευχαριστήρια δεξίωση παρέθεσε ο επανεκλεγής δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης προς τους υποψηφίους της δημοτικής παράταξης «ΠΑΙΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ» την Τρίτη […]

Δείτε ακόμα