Ελλάδα

Λαϊκή αγορά πραγματικό στολίδι κατασκεύασε ο δήμος Τρικκαίων (βίντεο & φωτ.)

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από τη νέα λαϊκή αγορά των Τρικάλων, την οποία εκσυγχρόνισε ο δήμος της πόλης, μετά από 40 χρόνια.

Η αγορά λειτούργησε στη νέα «τακτοποιημένη και λειτουργικότερη εγκατάσταση» την Τρίτη 23 Μαρτίου 2021, όπως ανακοίνωσε ο δήμος Τρικκαίων.

Ο προϋπολογισμός του έργου ήταν 585.000€ με πόρους του δήμου και του «Πράσινου Ταμείου», ενημερώνει ο δήμος υπενθυμίζοντας πως η νέα λαϊκή αγορά λειτουργεί καθημερινώς, πλην Κυριακής, στην κεντρική νησίδα των οδών Ηρώων Αλβανικού Μετώπου και 28ης Οκτωβρίου.

«Έγινε πλήθος επισκευών και κατασκευών, όπως: διαπλατύνσεις νησίδας, ανακατασκευές πεζοδρομίων, έργα τακτοποίησης του χώρου, διαμορφώσεις ένθεν κακείθεν της νησίδας», εξηγεί ο δήμος και προσθέτει: «Στόχος είναι, να μπορεί ο πολίτης, ο καταναλωτής, να αγοράζει τα τοπικά προϊόντα ασφαλής, σε περιβάλλον τακτοποιημένο, καθαρό, με τέντες. Η λαϊκή αγορά θα είναι… δικτυωμένη, καθώς στις πρόσθετες υπηρεσίες που σύντομα θα παράσχει ο δήμος Τρικκαίων, συμπεριλαμβάνονται δωρεάν wifi, ειδική ιστοσελίδα με τα νέα της λαϊκής αγοράς, ενώ σύντομα θα λειτουργεί και ειδική τηλεφωνική γραμμή».

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

«Από την αρχή… στα βαθιά»!

Δεν ξέρουμε για Φραγγίδη και άλλα «πρωτοκλασάτα» τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, αλλά εκείνος, που έχει κάθε λόγο και δικαιούται […]

Περί… άλλου!

Την αναγκαιότητα να συγκροτηθούν τα ταχύτερο δυνατόν, με ευθύνη των νομαρχιακών επιτροπών, νομαρχιακές επιτροπές εκλογικού αγώνα με την συμμετοχή σε […]