Γενικά

Δέσμευση Λαφαζάνη για ολοκλήρωση της νέας εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κιλκίς

Συζητήθηκε στην Βουλή κατά τη διαδικασία του κοινοβουλευτικού ελέγχου η ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά για την καθυστέρηση στη συγκρότηση του κεντρικού συμβουλίου περιβαλλοντικής αδειοδότησης (ΚΕ.Σ.Π.Α) έτσι ώστε να εγκριθούν οι περιβαλλοντικοί όροι του έργου «Οδικός Άξονας Θεσσαλονίκη-Κιλκίς-Δοϊράνη, τμήμα απο ανισόπεδο κόμβο Ασσήρου έως ανισόπεδο κόμβο Νέας Σάντας».

Ο υπουργός παραγωγικής ανασυγκρότησης, περιβάλλοντος και ενέργειας Παναγιώτης Λαφαζάνης παραδέχτηκε την καθυστέρηση που υπήρξε στη διαδικασία αυτή και ανέφερε οτι από τις 15 Μαΐου έχει ορισθεί νέα γενική γραμματέας στο υπουργείο και δεσμεύτηκε οτι εντός των επόμενων ημερών θα ολοκληρωθεί η συγκρότηση του ΚΕ.Σ.Π.Α με προτεραιότητα τη γνωμοδότηση επί του συγκεκριμένου έργου.

Ο βουλευτής εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη δέσμευση αυτή καθώς, όπως συμπλήρωσε, σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξει σοβαρός κίνδυνος για την απένταξη του έργου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Το… «γούρι»

Αυτή τη φορά η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς πέρασε νικηφόρα από την Αθήνα η χειροσφαιρική ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς […]