Αγροτικά

Την δημοτική ενότητα Ευρωπού επισκέπτεται σήμερα κυβερνητικό κλιμάκιο γιά την αποτίμηση των πληγέντων της περιοχής

Το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου θα επισκεφτεί την πληγείσα από τη πρόσφατη θεομηνία δημοτική ενότητα Ευρωπού, κυβερνητικό κλιμάκιο υπό τον Χρήστο Τριαντόπουλο, υφυπουργό παρά τον Πρωθυπουργό, αρμόδιο σε θέματα κρατικής αρωγής & αποκατάστασης από φυσικές καταστροφές, με τη συμμετοχή της γενικής γραμματέως, Χριστιάνας Καλόγηρου του ΥπΑΑΤ και του προέδρου του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέτζου ώστε να γίνει αποτίμηση της κατάστασης και οι πληγέντες να λάβουν άμεσα τις μεγαλύτερες δυνατές αποζημιώσεις.

Επιβεβαιώνονται έτσι   τα όσα ανέφερε το βράδυ του Σαββάτου, σε εκδήλωση στον Ευρωπό , ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης & τροφίμων Γιώργος Γεωργαντάς, που μίλησε για άμεσες εξελίξεις στο θέμα των αποζημιώσεων.

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης αφού ενημερώθηκε  για την επικείμενη επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου θα οργανώσει την υποδοχή προκειμένου να υπάρξει θεσμική αντιπροσώπευση όλων των περιοχών και των κατοίκων που επλήγησαν.

Περισσότερα

Γ. Γεωργαντάς στη Food Expo: Ενισχύουμε τα Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) και τα Προϊόντα Γεωγραφικής Ένδειξης (ΠΓΕ)

Στα εγκαίνια της Food Expo παραβρέθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιώργος Γεωργαντάς. Ο υπουργός, συνεχάρη τους διοργανωτές καθώς […]

Δείτε ακόμα

Αντάξιος… του ονοματεπωνύμου!

Από τις πιό συγκινητικές στιγμές στην εκδήλωση ονοματοθεσίας της κεντρικής οδού στον οικισμό της Πηγής (Ισβόρου) σε οδό Ανθυποσμηναγού Στέφανου […]