Αθλητισμός

Κυρίαρχος ο Α.Αλέρου στον ανώμαλο δρόμο

Ανήκει στην κατηγορία εφήβων. όμως ο 18χρονος Κιλκισιώτης αθλητής κλασικού αθλητισμού Αλέξανδρος Αλέρου υπήρξε στο περιφερειακό πρωτάθλημα αωμάλου δρόμου ο απόλυτος κυρίαρχος όχι μόνο στην εν λόγω κατηγορία αλλά και στις αντίστοιχες των ανδρών και νέων ανδρών (ελπίδων) αναδειχθείς με μεγάλη άνεση νικητής του ενιαίου για αυτές δρόμου 6000μ.

Η εμφάνιση του αθλητή του Αλέξανδρου Κιλκίς σ’αυτόν τον αγώνα κρίνεται ως ιδιαιτέρως ελπιδοφόρος σε σχέση με τις φετινές επιδιώξεις του σε όλες τις σημαντικές διοργανώσεις.

Επιτυχής υπήρξε και η αγωνιστική παρουσία της επανακάμπτουσας αθλητριας του ίδιου συλλόγου Στέλλας Παρασκευά που κατετάγη τρίτη στον δρόμο 4000μ. κορασίδων-νεανίδων με την ίδια να ανήκει στην κατηγορία νεανίδων.

Δεν υπολείφθηκαν σε αγωνιστικό ζήλο και πραγματοποίησαν αξιόλογες εμφανίσεις άλλες τρεις αθλήτριες του Αλέξανδρου Κιλκίς.

Έτσι η Σοφία Ιωαννίδου κατετάγη τέταρτη στον δρόμο 6000μ. γυναικών, η Άννα Αλέρου 14η στον δρόμο 2000. παγκορασίδων και η Στέλλα Μαργαριτίδου 19η στον δρόμο 3000μ. κορασίδων.

Οι αγώνες του περιφερειακού πρωταθλήματος ανωμάλου δρόμου της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κ.Μακεδονίας διεξήχθησαν την Κυριακή 19.1.20 σε τοποθεσία του Πλατανοτόπου Πέλλας, κοντά στα Γιαννιτσά.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα