Πολιτισμός

Ευχάριστος ο θεατρικός «Κυριατάτικος περίπατος» από το θεατρικό εργαστήριο δήμου Παιονίας

Το έργο του Ζωρζ Μισέλ «Κυριακάτικος περίπατος» ανέβασε στην Αξιούπολη το εκεί εδρεύον θεατρικό εργαστήριο δημου Παιονίας.

Οι παραστάσεις δόθηκαν το σαββατοκύριακο 22 και 23.10.16 στην αίθουσα τελετών του επαγγελματικού λυκείου και η προσέλευση σ’ αυτές υπήρξε αθρόα.

Σε ένα θεατρικό έργο ρεαλιστικής προσέγγισης της καθημερινότητας και της ζωής, συχνά μέσω στοιχείων που χαρακτηρίζουν την «μαύρη» κωμωδία, τα στελέχη του θεατρικού εργαστηρίου δήμου Παιονίας εξέπληξαν ευχάριστα το κοινό με τις ερμηνείες τους, προσφέροντας σε όλους μιάν αξιοσημείωτη θεατρική εμπειρία.ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΠΑΙΟΝΙΑΣ

Παραστάσεις του ίδιου έργου θα δοθούν προσεχώς από τον εν λόγω θεατρικό φορέα και σε Κιλκίς, Πολύκαστρο και Γουμένισσα σε εκδηλώσεις πέραν των ορίων του νομού.

Ένα θεατρικό έργο που χαρακτηρίζεται από πικρές αλήθειες δοσμένες πολλές φορές μέσα από κωμικές σκηνές.

Ο συγγραφέας Michel George έγραψε ένα κείμενο μαύρης κωμωδίας που είναι κυριολεκτικά γροθιά στο στομάχι, και χαρακτηρίζεται από το πικρό χιούμορ σε πραγματικές καταστάσεις.

Ένα έργο που ο καθένας μας βλέπει στιγμές από την δική του πραγματικότητα.

Μια παράσταση που ξάφνιασε ομολογουμένως ευχάριστα το θεατρόφιλο κοινό της πόλης μας.

Το θεατρικό εργαστήρι του δήμου Παιονίας γιορτάζει φέτος τα 10 χρόνια ζωής και δημιουργίας και θα δώσει παραστάσεις σε όλες τις δημοτικές ενότητες του δήμου Παιονίας, παράλληλα με τις διάφορες συμμετοχές του σε καταξιωμένα πλέον φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου που επιλέγεται σε όλη την Ελλάδα (Κόρινθο-Ιεράπετρα-Ορεστιάδα- Καρδίτσα- Ζωγράφου).

Ήδη ξεκίνησε η νέα θεατρική χρονιά και περιμένει να αγκαλιάσει και νέους φίλους “εραστές της τέχνης” του θεάτρου, και μέσα απο (παιχνίδια-ασκήσεις-παραστάσεις), όσοι και όσες επιθυμούν να ξεδιπλώσουν το θεατρικό ταλέντο τους και την αγάπη τους για το θέατρο και να πλαισιώσουν την ομάδα του εργαστηρίου.

Γιατί όπως έλεγε και ο μεγάλος δάσκαλος Κάρολος Κούν “θέατρο κάνουμε για την ψυχή μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα