Κοινωνία

Μία ξεχωριστή «ημέρα οικογένειας» εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας KLEEMANN

Την Κυριακή 28.9.14, η «Κλέεμαν Ελλάς» υποδέχτηκε στις εγκαταστάσεις της, τις οικογένειες των εργαζομένων της, «επενδύοντας» στην νέα γενιά. Πρόκειται για την ημέρα οικογένειας ή family day, κατά την οποία διοργανώθηκαν, μεταξύ άλλων, και ξεναγήσεις στις εγκαταστάσεις της εταιρίας (γραφεία, εργοστάσια παραγωγής, εκθετήρια, πύργο δοκιμών). Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ενός συνολικού πλέγματος ενεργειών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της KLEEMANN και παροχών της προς το προσωπικό της, με σκοπό την ενδυνάμωση του δεσμού της εταιρείας με τους ανθρώπους της. KLEEMAN 1
Παράλληλα, ήταν μία ξεχωριστή ημέρα για τα παιδιά, αφού είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μοναδικές δραστηριότητες ψυχαγωγικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με αποκορύφωμα το πρόγραμμα εκπαιδευτικής ρομποτικής FLL (First Lego League) της eduAct, που τα έδωσε την δυνατότητα να κατασκευάσουν το δικό τους ρομπότ από κομμάτια «lego» και να το προγραμματίσουν. Τέλος, στο κλείσιμο της ημέρας έγινε η καθιερωμένη βράβευση των εισαχθέντων σε ΑΕΙ & ΤΕΙ, καθώς και των αριστούχων γυμνασίου και λυκείου.
Στην σχετική ανακοίνωση τονίζονται και τα εξής:ΚΛΕΕΜΑΝ
«….Σε μιάν εποχή έντονου διεθνούς ανταγωνισμού, η KLEEMANN παραμένει δίπλα στους ανθρώπους της και η επιτυχημένη πορεία τους αποτελεί εφόδιο για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρίας. Υπερήφανη για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης, τον επαγγελματισμό και την ευσυνειδησία των ανθρώπων της, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να επενδύει στην ανάπτυξη τους, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, υποστηρίζοντας, ενθαρρύνοντας και επιβραβεύοντάς τους. Παραμένοντας πιστή στους στόχους της και τα σχέδια για ανάπτυξη, κατόρθωσε να μετατρέψει το εργοστάσιο σε μια από τις μεγαλύτερες και πλέον σύγχρονες μονάδες παραγωγής ανελκυστήρων στην Ευρώπη, παρέχοντας προϊόντα άριστης ποιότητας και υψηλής αισθητικής».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα