Αθλητισμός

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του ετησίου χορού του Κιλκισιακού

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία του χορού του Κιλκισιακού που δόθηκε την Πέμπτη 24.3.16 στο κέντρο «Θέατρο» του Κιλκίς, όπου ….καταργήθηκε το αδιαχώρητο.

Ο κορυφαίος δεξιοτέχνης της ποντιακής (και όχι μόνο) λύρας Ματθαίος Τσαχουρίδης έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ξεσηκώνοντας το πλήθος, με τους Κιλκισιώτες, αλλά και ανθρώπους από τις γύρω πόλεις να δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους και την αγάπη τους στην ιστορική ομάδα του Κιλκίς.
Στο λαϊκό πρόγραμμα ο Μιχάλης Καλαϊτζίδης και στο κλαρίνο ο Βαγγέλης Βαλσαμίδης ανέβασαν με τα τραγούδια τους το κέφι στα ύψη!

Φυσικά από μια τέτοια γιορτή δεν μπορούσαν να λείψουν και οι βραβεύσεις. Τιμητικό έπαθλο απονεμήθηκε στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Κιλκισιακού Στέφανο Λαΐδη, που συνεχίζει και μέσω της επιχείρησής του να στηρίζει την ομάδα της καρδιάς του.
Βραβεύθηκε επίσης ο ιατρός Χρήστος Λυρτζής, που όποτε του έχει ζητηθεί βοηθεί σε όλα τα επίπεδα τον σύλλογο.

Ο μεγάλος χορηγός του Κιλκισιακού η εταιρία SONOCO δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη γιορτή, με τον κ. Τσακιρίδη να υπόσχεται ότι και την επόμενη χρονιά θα βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου.
Ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας του Πανθρακικού Γιώργος Αθανασιάδης, που από την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται με τα χρώματα του Αστέρα Τρίπολης.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τιμήθηκε και ένας φίλαθλος της ομάδας. Φέτος ήταν η σειρά του κ. Δημήτρη Ανθρακίδη που δεκαετίες ολόκληρες βρίσκεται στο πλευρό του Κιλκισιακού στα γήπεδα όλης της χώρας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Προτάσεις του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Στ. Μάλγαρη γιά στάσιμα έργα αρμοδιότητας ΠΚΜ

Σειρά προτάσεων για στάσιμα έργα αρμοδιότητας της περιφέρειας Κ. Μακεδονίας διατυπώνει ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Στέφανος Μάλγαρης, ασκώντας συθγχρόνως κριτική […]

Δεν έμεινε… στα λόγια!

Το ότι η κατάσταση σε ό, τι αφορά στο θέμα των αδεσπότων ζώων έχει παρουσιάσει εδώ και κάποιο διάστημα θεαματική […]