Προτάσεις

Ποδοσφαιρική συνάντηση στο Ξενοδοχείο BE MY GUEST ATHENS!

Ποδοσφαιρική συνάντηση στο ξενοδοχείο BE MY GUEST ATHENS του Κιλκισιώτη ξενοδόχου Νίκου Ανθρακίδη, την περασμένη εβδομάδα με υψηλούς προσκεκλημένους το προπονητικό team της Εθνικής Ελλάδος ποδοσφαίρου John Van’ T Schip (coach), Aaron Winters και Μιχάλη Βαλκάνη (assistant coaches).

Ο Νίκος διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους προπονητές λόγω του κουνιάδου του, Δημήτρη Παπαγεωργίου, ατζέντη και CEO της Sports Genius Agency, εταιρεία η οποία έφερε το προπονητικό team στον πάγκο της Εθνικής μας ομάδος. Συνδαιτυμόνες ήταν ο Ρίαν Καπαγιαννίδης (συνέταιρος στην Sports Genius Agency) αλλά και ο Δημήτρης Καπετανόπουλος (παλαίμαχος άσσος του Π.Α.Ο.Κ.)

Το γεύμα έλαβε χώρα στο Roof Garden του ξενοδοχείου, στη σκιά της Ακρόπολης, με Ελληνικό παραδοσιακό μενού και μπάρμπεκιου, όπου το συνόδευε ερυθρός οίνος Ξινόμαυρης ποικιλίας από γνωστό οινοποιείο της Γουμένισσας.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ajax, της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου της Ολλανδίας και νυν προπονητικό team της Εθνικής Ελλάδος, έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις για την Ελληνική φιλοξενία, αλλά και τις δεξιότητες ως «ψήστη» του maître της φιλοξενίας Νίκου Ανθρακίδη, όπως γράψαμε και άλλες φορές σε παρόμοια ρεπορτάζ.

Το ξενοδοχείο BE MY GUEST βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, περιοχή Θησείο, επί της οδού Νηλέως 33 και πλέον αποτελεί σημείο συνάντησης των κιλκισιωτών και γενικότερα των βορειοελλαδιτών στην Αθήνα.

Την περίοδο του lock down, ο ιδιοκτήτης Νίκος Ανθρακίδης, εκμεταλλεύτηκε την περίσταση για να προβεί σε γενική ανακαίνιση των χώρων και των υποδομών, παρουσιάζοντας ένα θαυμαστό αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη.

Για πληροφορίες και κρατήσεις στην ιστοσελίδα του ξενοδοχείου: www.bemyguestathens.gr και στα τηλέφωνα: 2130449929 και 6948246944 και στο e-mail: [email protected].

Περισσότερα
Δείτε ακόμα