Αθλητισμός

Ξεκινούν για την νέα χρονιά οι «ακαδημίες» του Αετού Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για την νέα περίοδο οι καλαθοσφαιρικές «ακαδημίες» του Αετού Κιλκίς. Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 1.9.14. Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
Οι εγγραφές στα τμήματα των Ακαδημιών μας ξεκινάνε την Δευτέρα 1-9-14 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου γυμνασίου Κιλκίς..!
Κάθε απόγευμα περιμένουμε τους φίλους και τις φίλες του μπάσκετ για να διασκεδάσουμε και να παίξουμε μπάσκετμπωλ…..!
Ελάτε στην παρέα μας γιατί εμείς δεν αφήνουμε ούτε λεπτό να χαθεί από το Παιχνίδι Μας…!
Ο Σύλλογος μας, ο δικός σας «ΑΕΤΟΣ», συμπληρώνει φέτος τα 16 χρόνια κοινωνικής, πολιτιστικής και αθλητικής προσφοράς συμμετέχοντας ενεργώς στα κοινά της πόλης μας, αλλά και εκπροσωπώντας επάξια σε πανελλήνιο επίπεδο την πόλη και τον νομό Κιλκίς στα αντίστοιχα ηλικιακά πρωταθλήματα, με αρκετές και σημαντικές επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια.
Στην προσπάθειά μας αυτή να φέρουμε ακόμη περισσότερα παιδιά στον χώρο του αθλήματος και ειδικότερα στον χώρο του μπάσκετ, που έχει κερδίσει τις καρδιές όλων των Ελλήνων με τις μεγάλες επιτυχίες τόσο της εθνικής ομάδας μας όσο και των υπόλοιπων ελληνικών συλλόγων ανακηρύσσοντάς το ως το αγαπημένο άθλημα όλων των Ελλήνων, διοργανώνουμε και φέτος την λειτουργία των Ακαδημιών του αετού μας.
Στο πρόγραμμα της ακαδημίας περιλαμβάνεται θεωρία, πράξη, φιλικοί αγώνες με άλλες «ακαδημίες», και εκδρομές για φιλικούς αγώνες με άλλους συλλόγους και παρακολουθήσεις αγώνων 1 εθνικής κατηγορίας, διαλέξεις από καταξιωμένους προπονητές και παίκτες, γιατρούς και διαιτητές.
Η ακαδημία μας θα λειτουργήσει από την 1-09-14 έως και τις 15-6-15 και δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα αγόρια και κορίτσια από 5 μέχρι 16 ετών. Βασικός χώρος εκμάθησης θα είναι το Κλειστό Γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Κιλκίς και ώς βοηθητικός χώρος το δημοτικό γυμναστήριο Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα