Πολιτική

Ξεκινούν οι μελέτες για δύο νέα σχολικά κτίρια στο Κιλκίς μετά απο παρέμβαση Γεωργαντά

Ο βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ Γιώργος Γεωργαντάς είχε την Παρασκευή 26.9.14 συνεργασία με τον αντιπρόεδρο της « Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.» του υπουργείου υποδομών Ανδρέα Αθανασόπουλο που επισκέφθηκε το νομό Κιλκίς για την προώθηση θεμάτων αρμοδιότητάς του (Νωρίτερα είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη). Υπενθυμίζεται ότι στις «Κτιριακές Υποδομές» Α.Ε. έχει ενσωματωθεί ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων.
Ο κ. Γεωργαντάς ζήτησε την επιτάχυνση των διαδικασιών κατασκευής των δυο σχολικών μονάδων στην πόλη του Κιλκίς, δημοτικού σχολείου και νηπιαγωγείου σε οικόπεδο δέκα στρεμμάτων στο χώρο του πρώην ΚΕΓΕ που έχει παραχωρηθεί στο Δήμο Κιλκίς για το σκοπό αυτό.
Ο κ. Αθανασόπουλος που συνεργάσθηκε για τον ίδιο λόγο και με τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη και την αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Ελένη Αναστασιάδου με επιτόπια επίσκεψη στο χώρο , δεσμεύτηκε ότι θα ξεκινήσουν αμέσως οι μελέτες για τα δύο αυτά σχολικά κτίρια.
«Ο κ. Γεωργαντάς ενημέρωσε τον κ. Αθανασόπουλο ότι θα παρακολουθεί από κοντά την πορεία υλοποίησης, παρεμβαίνοντας όποτε παραστεί ανάγκη για την επιτάχυνση των διαδικασιών για την κατασκευή των σχολικών μονάδων», τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα

Εκδήλωση της ΝΕ Κιλκίς ΠΑΣΟΚ με θέμα την αντιμετώπιση προβλημάτων στην Παθολογική του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Από την νομαρχιακή επιτροπή Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Μετά τα όσα δυσάρεστα και συνάμα τραγικά παρουσίασαν οι […]

Δείτε ακόμα