Αθλητισμός

Ξεκινούν οι εγγραφές στην «ακαδημία» τζούντο του Αίαντος

Από τον Αίαντα Κιλκίς ανακοινώθηκε, ότι την Δευτέρα 14.9.15 ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής τζούντο του συλλόγου.

Οι εγγραφές, με κατώτερο όριο ηλικίας τα τέσσερα χρόνια θα γίνονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη, το διάστημα 6-9.30 μμ, στον χώρο του κλειστού γυμναστηρίου του πρώτου λυκείου Κιλκίς.
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τα τηλέφωνα 6937 057841, 6907 677883 και 23410 76965.
Με την ευκαιρία αυτή ο σύλλογος αναφέρει σε ενημερωτικό δελτίο του, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Μαγεύει»
«…Το τζούντο είναι ένα από τα ολυμπιακά αθλήματα, με τα οποία αν κάποιος δεν ασχοληθεί δεν μπορεί να έχει μία σωστή και υγιή άποψη γι’ αυτό. Και όταν έρθει σε επαφή μαζί του τότε αλλάζει η πρώτη του εντύπωση…

Το τζούντο ανήκει στην κατηγορία των αθλημάτων, που οι γονείς… φοβούνται να στείλουν τα παιδιά τους σε ένα σύλλογο για να αθληθεί και να γνωρίσει το συγκεκριμένο άθλημα, αλλά όταν για οποιοδήποτε λόγο κάποιος ασχοληθεί με το τζούντο από την πρώτη στιγμή μπορεί να ‘’μαγευτεί’’ και να το αγαπήσει.
Ανήκει στην κατηγορία των πολεμικών τεχνών, όταν όμως γίνεται με τη σωστή καθοδήγηση αξιόλογου προπονητή μόνο θετικά στοιχεία μπορεί να εισπράξει ο νέος μαθητής.

«Τρία χρόνια λειτουργίας»
Στο τμήμα τζούντο γυμνάζονται περισσότεροι από τριάντα μικροί και μεγάλοι αθλητές. Οι πρότυπες «ακαδημίες» τζούντο λειτουργούν από το 2012. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 4 ετών όπου με την καθοδήγηση του πτυχιούχου προπονητή γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. θα πετύχουμε την βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων τους. Βασικό μας σύνθημα «Ελάτε να γνωρίσετε το τζούντο», στόχος μας να μυήσουμε τα παιδιά της πόλης μας στη χαρά της άθλησης και του παιχνιδιού ούτως ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους.

Τρία χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς με το τμήμα τζούντο και κατάφερε να είναι μέλος του βαλκανικού τμήματος του κίβι τζούντο κλαμπ της Oζάκα της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και ο μοναδικός σύλλογος που καλλιεργεί το ολυμπιακό άθλημα του τζούντο στον νομό καθώς συμμετέσχε σε διεθνείς διοργανώσεις με πολλές διακρίσεις.
Το διοικητικό συμβούλιο καλεί όλους τους φίλους του τζούντο αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεσθαι, να εμπιστευτούν τον προπονητή Αθανάσιο Καρύτσα (πτυχιούχο γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α., μαύρη ζώνη δύο νταν W.J.F.) του συλλόγου και να φέρουν τα παιδιά τους στη μεγάλη οικογένεια του Αίαντος Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδιά μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο ψηλότερο βάθρο.
Το τζούντο βοηθεί τον αθλούμενο να αποκτήσει ή «καλλιεργήσει» φυσική κατάσταση, γερό σώμα, πειθαρχία, σεβασμό, αυτοπεποίθηση, θάρρος, ευγένεια, υπομονή, επιμονή, αυτοέλεγχο, αυτοσυγκέντρωση, φίλαθλο πνεύμα, αυτοάμυνα.

«Γιατί Αίας Κιλκίς;»
Διότι, μαζί μας θα μάθεις, θα βελτιωθείς, θα διασκεδάσεις…
Τμήματα «ακαδημίας» τζούντο:

-Τμήμα «νεοσσών» – αρχαρίων 4 μέχρι 7 ετών
-Τμήμα αγωνιστικό παιδικό 8 μέχρι 14 ετών
-Τμήμα αγωνιστικό – ενηλίκων – παλαιμάχων – αυτοάμυνας από 14 ετών και άνω
Σε όλα τα τμήματα διεξάγονται τρεις προπονήσεις την εβδομάδα.
Παροχές:
• Όλοι οι αθλητές παίρνουν αθλητικό εξοπλισμό(σάκκο, φόρμα).
• Συνεργασία με διατροφολόγο του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης.
• Εκδρομές σε πόλεις για φιλικές προπονήσεις με ομάδες

• Κοινωνικές εκδηλώσεις συγκέντρωση τροφίμων – παιχνιδιών – ρούχων για ιδρύματα.
• Έκπτωση στα αδέλφια.
• Δωρεάν συμμετοχή σε άπορες οικογένειες.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΟΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ

Στα πλαίσια των Πολιτιστικών Εκδηλώσεων των “Πολυκαστρινών 2024” και με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την μαύρη επέτειο της […]