Πολιτική

Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο δήμο Κιλκίς

Ξεκίνησε η διανομή των σχολικών γευμάτων στο δήμο Κιλκίς, μετά την ολοκλήρωση των απαιτούμενων διαδικασιών από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σημειώνεται ότι το Κιλκίς εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα, ενώ οι μερίδες που διατίθενται σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ανέρχονται στις 950 ημερησίως, (με περιθώριο σχετικής αύξησής τους).

Καλύπτεται έτσι το σύνολο τον αιτούντων, σε όλα τα δημοτικά σχολεία, που λειτουργούν στα χωριά του Κιλκίς (Γαλλικού, Επταλόφου, Ευκαρπίας, Καμπάνη, Κρηστώνης, Μαυρονερίου, Μεγάλης Βρύσης, Μικρόκαμπου, Μυριόφυτου, Νέας Σάντας, Νέου Αγιονερίου, Νέου Γυναικόκαστρου, Παλαιού Αγιονερίου, Πεδινού, ΣΣ Μουριών, Χέρσου, Χωρυγίου), καθώς επίσης και στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς και στο Ειδικό Σχολείο Κιλκίς.

Σημειώνεται, ότι η ένταξη του Κιλκίς στο πρόγραμμα πραγματοποιήθηκε έπειτα από συναντήσεις του υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά με την αρμόδια υφυπουργό Δόμνα Μιχαηλίδου, κατά τις οποίες ο Γ. Γεωργαντάς είχε τεκμηριωμένα θέσει την αναγκαιότητα της ενέργειας.

Με τον τρόπο αυτό, ικανοποιείται ένα διαρκές αίτημα της τοπικής κοινωνίας.

Υπενθυμίζεται ότι η διάρκεια του προγράμματος είναι δύο σχολικά έτη, με δυνατότητα επέκτασης για ακόμη ένα καθώς και δυνατότητα αναθεώρησης των ενταγμένων σχολείων.

ΓΑΛΛΙΚΟΥ 43

ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ 15

ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ 58

ΚΑΜΠΑΝΗ 81

4ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς 201

ΕΙΔΙΚΟ Σχολείο 30

ΚΡΗΣΤΩΝΗ 17

ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ 42

ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΡΥΣΗΣ 49

ΜΙΚΡΟΚΑΜΠΟΣ 23

ΜΥΡΙΟΦΥΤΟΥ 21

ΝΕΑΣ ΣΑΝΤΑΣ 87

ΝΕΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 39

ΝΕΟΥ ΓΥΝΑΙΚΟΚΑΣΤΡΟΥ 29

ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ 48

ΠΕΔΙΝΟ 13

Σ.Σ.ΜΟΥΡΙΩΝ 55

ΧΕΡΣΟΥ 82

ΧΩΡΥΓΙΟΥ 17

ΣΥΝΟΛΟ ΓΕΥΜΑΤΩΝ 950

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]