Αγροτικά

Ξεκίνησε η εκ μέρους των αγροτών υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για το 2015

Με την ευκαιρία αυτή απο τον φορέα «Gaia (Γαία) Επιχειρείν» ανακοινώθηκαν για τους αγρότες τα εξής:

Η φετινή χρονιά είναι ιδιαιτέρως σημαντική καθώς θα σου δοθούν νέα δικαιώματα, σύμφωνα με τη νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ), από τα οποία θα εξαρτάται το ύψος των επιδοτήσεών σου, για τα επόμενα 10-15 έτη τουλάχιστον. Περισσότερο, λοιπόν, από κάθε άλλη χρονιά είναι απαραίτητη η έγκαιρη και έγκυρη υποβολή της αίτησής σου.

Η GAIA επιχειρείν, ο μοναδικός φορέας συντονισμού όλων των φορέων υποβοήθησης των αγροτών για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ενιαίας αίτησης ενίσχυσης για την επταετία 2014 – 2020 και με ένα ευρύ πιστοποιημένο δίκτυο Κέντρων εξυπηρέτησης αγροτών (ΚΕΑ) σε όλη την Ελλάδα, σε καλεί να μην αμελήσεις την υποβολή της αίτησής σου και βρεθείς αντιμέτωπος με τον κίνδυνο να χάσεις τα δικαιώματά σου.

Τα κέντρα εξυπηρέτησης αγροτών της «GAIA επιχειρείν» (περισσότερα από 90) προσφέρουν εγγύηση για την ορθή και αποτελεσματική υποβολή των αιτήσεων των παραγωγών σε όλη την Ελλάδα. Η αποδεδειγμένη εμπειρία στο έργο και η προσωπική και μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των συνεταιριστικών οργανώσεων και των παραγωγών δεν υποκαθίστανται με μιας χρήσης και αμφιβόλου αποτελέσματος ευκαιρίες.

Η άρτια καταρτισμένη επιστημονική ομάδα της «GAIA επιχειρείν» μελέτησε για μεγάλο χρονικό διάστημα σε βάθος τη νέα ΚΑΠ και τις αλλαγές που θα επιφέρει στις επιδοτήσεις και πλέον μπορεί να σε ενημερώσει υπεύθυνα και να σου προσφέρει εργαλεία και υπηρεσίες που θα εγγυηθούν, τόσο τις επιδοτήσεις, όσο και την τήρηση των νέων κανονισμών.

Σε καλούμε να έρθεις το συντομότερο δυνατόν στα ΚΕΑ μας, να σε βοηθήσουμε να υποβάλεις ΈΓΚΥΡΑ την αίτησή σου, συνδυάζοντας ταυτόχρονα υπηρεσίες που αφορούν τον αξιόπιστο προϋπολογισμό των ετήσιων πληρωμών σου, βάσει της νέας ΚΑΠ μέχρι και το 2020, την εξατομίκευση των κανόνων πολλαπλής συμμόρφωσης και του καθεστώτος της πράσινης ενίσχυσης και την τήρηση του απαραίτητου ημερολογίου παραγωγού.

Η «GAIA Επιχειρείν» και τα ΚΕΑ της σε όλη την Ελλάδα θα είναι και φέτος στο πλευρό του παραγωγού, με ανταγωνιστικές τιμές, με εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, τηρώντας απόλυτα τη νομιμότητα έκδοσης παραστατικών και συμβάλλοντας με όλες τις δυνάμεις τους, στην επανεκκίνηση της εθνικής αγροτικής οικονομίας με παραγωγικό πρόσημο.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα