Πολιτισμός

Ξεκίνησαν τα τμήματα παίδων και εφήβων του Λυκείου Ελληνίδων

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα περίοδος δραστηριότητας των τμημάτων παίδων και εφήβων του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς.
Ο Αγιασμός τελέσθηκε το Σάββατο 27.9.14, στο εντευκτήριο του ΛΕΚ από τον αιδεσιμώτατο π. Κωνσταντίνο Κουτρή.
Χαιρετισμούς απηύθυναν η πρόεδρος Δάφνη Νιάκα και μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Μετά το πέρας των χαιρετισμών τα στελέχη του ΛΕΚ ξενάγησαν γονείς παιδιών και επισκέπτες στις εγκαταστάσεις, ενώ στην συνέχεια προσφέρθηκαν εδέσματα.

ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ Η ΕΝΑΡΞΗ
Τα μαθήματα, οι πρόβες και οι εγγραφές στο ΛΕΚ
Από το Λυκείο Ελληνίδων Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:
• -Τα παιδικά και εφηβικά τμήματα ξεκινούν το Σάββατο 4.10.14. Οι ώρες των παιδικών τμημάτων παραμένουν για το συγκεκριμένο Σάββατο οι ίδιες με το πρόγραμμα της προηγούμενης χρονιάς. Το πρώτο μάθημα για το εφηβικό τμήμα έχει προγραμματισθεί για το διάστημα 13.30 – 15.00 του Σαββάτου 4.10.14.
• Τα τμήματα των ενηλίκων (τμήματα της Δευτέρας) αρχαρίων και προχωρημένων, ξεκινάνε το πρώτο τους μάθημα την Δευτέρα 6.10.14 και ώρα 18.00.
• Το τμήμα των παραστάσεων του Λ.Ε.Κ. ξεκινά τις πρόβες του το Σάββατο 4.10.14 και ώρα 18.00.

Οι εγγραφές
οι εγγραφές στα τμήματα εκμάθησης παραδοσιακών χορών συνεχίζονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, τις ώρες 6 – 8 μ.μ. (Μητροπόλεως 11).
Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από την γραμματεία του Λυκείου (υπεύθυνη: Μαρία Μιχαηλίδου), στο τηλ. 2341027684, καθημερινώς 6-8 μ.μ.

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα