Κοινωνία

Ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Σκακιστικού Ομίλου Κιλκίς

Την Κυριακή 23.10.22, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Σκακιού 2022 που διοργανώνει η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κεντροδυτικής Μακεδονίας, ο Σκακιστικός Όμιλος Κιλκίς φιλοξένησε την ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Κατερίνης.

Μετά από πολύωρη μάχη, η ομάδα της Κατερίνης αναδείχθηκε νικήτρια με σκορ 2.5 – 3.5, σε μια αναμέτρηση που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Για την ομάδα του Κιλκίς αγωνίστηκαν οι: Γιάννογλου Κωνσταντίνος, Γαλέας Βασίλειος, Βλαχίδης Ανέστης, Τσαλικίδου Βαλεντίνη, Μόλσον Ρεγγίνα και Αθανασίου Εριέττα.

Στα Νεανικά Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Σκακιού, έρχονται αντιμέτωποι 6 σκακιστές από κάθε σωματείο, διαφορετικών ηλικιακών κατηγοριών (U16, U14, U12, και U10), ενώ η προκήρυξη των αγώνων υποχρεώνει όλες τις ομάδες να έχουν στη σύνθεσή τους και δύο σκακίστριες ηλικίας U16 και U12. Στο τέλος της αναμέτρησης, αθροίζονται οι νίκες που έχουν σημειώσει οι σκακιστές κάθε ομάδας και η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες αναδεικνύεται νικήτρια.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ανά σκακιέρα ήταν:

Σ.Ο. Κιλκίς Σ.Ο. Κατερίνης Κατηγορία Αποτελέσματα
Γιάννογλου Κωνσταντίνος Γραμμένος Νικόλαος U16 1-0
Γαλέας Βασίλειος Βαρδάκα Σοφία U14 0.5-0.5
Βλαχίδης Ανέστης Κουτσιώνας Κωνσταντίνος U12 1-0
Τσαλικίδου Βαλεντίνη Κουτσιώνας Αθανάσιος U10 0-1
Μόλσον Ρεγγίνα Βαρδάκα Στυλιανή G16 0-1
Αθανασίου Εριέττα Σεραπλή Αικατερίνη G12 0-1
Περισσότερα
Δείτε ακόμα