Αθλητισμός

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο τμήμα τζούντο του Αίαντος

Με τις εγγραφές, που άρχισαν την Τρίτη 2.9.14 και συνεχίζονται, και τις πρώτες προπονήσεις ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος του τμήματος τζούντο του Αίαντος Κιλκίς.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:
Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς.
«…Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές τζούντο του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Συγκεκριμένα στις 2.9.14 ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου λυκείου Κιλκίς τις ημέρες Δευτέρα – Τετάρτη – Πέμπτη, ώρες 18.00.- 20.30, πληροφορίες 6937057841, 6907677883, 2341076965.
Στο τμήμα τζούντο γυμνάζονται περισσότεροι από τριάντα μικροί και μεγάλοι αθλητές. Οι πρότυπες «ακαδημίες» τζούντο λειτουργούν από το 2012. Με επίκεντρο το παιδί και τις διαφοροποιημένες κοινωνικές ανάγκες, δημιουργήσαμε ηλικιακά τμήματα από 4 ετών όπου με την καθοδήγηση πτυχιούχου προπονητή γ’ κατηγορίας Γ.Γ.Α. θα πετύχουμε τη βελτίωση των φυσικών ικανοτήτων τους. Βασικό μας σύνθημα «Ελάτε να γνωρίσετε το Τζούντο», στόχος μας να μυήσουμε τα παιδιά της πόλης μας στην χαρά της άθλησης και του παιχνιδιού, ούτως ώστε να αγαπήσουν τον αθλητισμό και να τον κάνουν κομμάτι της ζωής τους.
Δύο χρόνια λειτουργίας κλείνει ο Α.Σ. Αίας Κιλκίς με το τμήμα τζούντο και κατάφερε να είναι μέλος του βαλκανικού τμήματος του «Κίβι Τζούντο Κλαμπ» της Oζάκας της Ιαπωνίας στην Ελλάδα και ο μοναδικός σύλλογος που καλλιεργεί το ολυμπιακό άθλημα του τζούντο στον νομό καθώς συμμετείχε σε διεθνές τουρνουά – κύπελλα με πολλές διακρίσεις.
Το διοικητικό συμβούλιο καλεί όλους τους φίλους του τζούντο αλλά και όσων θέλουν να ζήσουν την εμπειρία του ευ αγωνίζεσθαι, να εμπιστευτούν τον προπονητή Αθανάσιο Καρύτσα πτυχιούχο γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. με μαύρη ζώνη, δύο νταν της διεθνούς ομοσπονδίας τζούντο και να φέρουν τα παιδιά τους στη «μεγάλη» οικογένεια του Α.Σ. «Αίας» Κιλκίς. Για να οδηγήσουμε τα παιδιά μας και τον αθλητισμό της πόλης μας, στο υψηλότερο βάθρο.
Σε τι με βοηθείτο τζούντο.
Το τζούντο με βοηθάει να αποκτήσω…
-Φυσική κατάσταση, γερό σώμα
-Πειθαρχία
-Σεβασμό
-Αυτοπεποίθηση
-Θάρρος
-Ευγένεια
-Υπομονή, επιμονή
-Αυτοέλεγχο
-Αυτοσυγκέντρωση
-Φίλαθλο πνεύμα
-Αυτοάμυνα
Μαζί μας θα μάθεις, θα βελτιωθείς, θα διασκεδάσεις…
Λειτουργούν τμήματα «ακαδημίας» τζούντο ως εξής:
Τμήμα «νεοσσών» – αρχαρίων 4 μέχρι 7 ετών (τρεις προπονήσεις).
Τμήμα αγωνιστικό παιδικό 8 μέχρι 14 ετών (τρεις προπονήσεις).
Τμήμα αγωνιστικό – ενηλίκων – παλαιμάχων – αυτοάμυνας από 14 ετών και άνω (τρεις προπονήσεις).
Ετήσια συνδρομή: 150,00 ευρώ
Παροχές:
• Όλοι οι αθλητές παίρνουν αθλητικό εξοπλισμό (σάκκο, φόρμα).
• Συνεργασία με διατροφολόγο του Τ.Ε.Ι. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ.
• Εκδρομές σε πόλεις για φιλικές προπονήσεις με ομάδες
• Κοινωνικές εκδηλώσεις συγκέντρωση τροφίμων – παιχνιδιών – ρούχων για ιδρύματα.
• Έκπτωση στα αδέρφια.
• Δωρεάν συμμετοχή σε άπορες οικογένειες.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Θα συνεχισθεί και αλλού

Ο μεγάλος νικητής των πρόσφατων εκλογών στην Ολλανδία ήταν το υπερσυντηρητικό κόμμα του Γκέερτ Βίλντερς με την ομοϊδεάτισσα του Μαρίν […]