Αθλητισμός

Ξεκινά σήμερα ο Κιλκισιακός στο γήπεδο Σταυροχωρίου

Αρχή νέας περιόδου σήμερα γιά τον Κιλκισιακό.
Η ιστορική ομάδα του Κιλκίς ξεκινά αποφασισμένη όπως δηλώνουν …απαξάπαντες στις τάξεις της, να ακολουθήσει …τον «μονόδρομο» του πρωταθλητισμού και της επανόδου στον χώρο των εθνικών κατηγοριών.
Η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Σταυροχωρίου με ώρα έναρξης 6 το απόγευμα.
Στο ίδιο γήπεδο και στις εγκαταστάσεις του δημοτικού αθλητικού κέντρου Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί το σύνολο της προετοιμασίας.
Παραλλήλως, συνεχίζονται οι δοκιμές παικτών (περισσότερες πληροφορίες από τα τηλέφωνα 6944 543869 και 6947 403030), όπως και οι επαφές των διοικούντων γιά την περαιτέρω ενίσχυση του ήδη αξιόλογου έμψυχου υλικού της ομάδας.
Σ’ αυτό προστέθηκαν ο μέσος Ευάγγελος Τριγώνης, που αποκτήθηκε από τον Ποντιακό Νέας Σάντας και ο πλάγιος οπισθοφύλακας Αλέξανδρος Τιτόπουλος που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΑΟ Αγίου Αντωνίου.

Στα πλαίσια της ένταξης στην ομάδα του Κιλκισιακού ελπιδοφόρων και ταλαντούχων κιλκισιωτών ποδοσφαιριστών, ανακοινώθητηκε η απόκτηση του 17χρονου μεσοεπιθετικού Χρήστου Παρπουτσή από την Επτάλοφο.

Σημαντική μονάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής αποτελεί και ο νεοαποκτηθής 25χρονος ποδοσφαιριστής Σάββας Παπαδόπουλος που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Κρηστώνη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Από την επίσκεψη του βουλευτή ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς Στέφανου Παραστατίδη στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων

Ζούμε μια μαγική εικόνα. Κρίσιμα θέματα έρχονται στην επιφάνεια κάθε μέρα που αφορούν μείζονα κοινωνικά ζητήματα και κατ’ επέκταση την εκπαίδευση

Του Κώστα Ανθόπουλου* και Νίκου Τσούλια* Και το σχολείο χωρίς ουσιαστική υποστήριξη μοιάζει να είναι με νησίδα μέσα στην έρημο. […]