Κοινωνία

Με αισιοδοξία ξεκινά γιά την νέα περίοδο η Θρακική Εστία Κιλκίς

Από την Θρακική Εστία Κιλκίς ανακοινώθηκαν τα εξής:

«Το παρόν διοικητικό συμβούλιο και ο νυν πρόεδρος, από την πρώτη κιόλας ημέρα που αναλάβαμε, αρχές του 2019, δείξαμε ότι είμαστε γεμάτοι ενέργεια, ιδέες και αγάπη για τον πολιτισμό, την παράδοση και την ιστορία. Κάναμε πολλά, δώσαμε πολλά προς το κοινό, πήραμε ανταπόκριση και αγάπη.

Σίγουρα θέλαμε να κάνουμε κι άλλα… Καλώς ή κακώς, από τον Μάρτιο έχουμε ””καταθέσει” λίγο “τα όπλα”, όπως και σχεδόν το σύνολο των συλλόγων στην πόλη μας και την Ελλάδα ολόκληρη, σεβόμενοι όλες και όλοι την δημόσια και ατομική υγεία. Και καλώς πράξαμε. Δεν μένουμε, όμως, αδρανείς.

Σχεδιάζουμε πράγματα με την νέα περίοδο, σε επίπεδο που αυτό επιτρέπεται. Πριν λίγες ημέρες, αν όλα είχαν πάει καλά, θα είχαμε καλεσμένη μας την Αρετή Κετιμέ και την μουσική της ομάδα, σε μιάν εκδήλωση γεμάτη από εικόνες και ήχους της Θράκης και της ελληνικής παράδοσης. Φέτος, άλλωστε, γιορτάζουμε τα εκατό χρόνια της απελευθέρωσης της Θράκης.

Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε όμως αυτό. Υπάρχουν οδηγίες από την κρατικές και δημοτικές υποδομές, και εμείς ακολουθούμε με σεβασμό και σοβαρότητα. Η υγεία είναι πάνω από όλα τα αγαθά, άλλωστε. Θα ξαναβρεθούμε, λοιπόν, σε άλλα ωραία πράγματα… Θα μας επιτραπεί και θα επανέλθουμε».

Η λειτουργία των τμημάτων

-Τετάρτη, 6-7 μμ,ενήλικοι αρχάριοι

-Τετάρτη,7-8 μμ, ενήλικοι προχωρημένοι

-Σάββατο, 5-6 μμ, παιδικό τμήμα

-Σάββατο,6-8 μμ, τμήμα παραστάσεων

Τηλέφωνο επικοινωνίας 6937293631 (Αθηνά Βαλαβάνη)

Περισσότερα

Οι μαθητές, οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς ευχαριστούν τους αδελφούς Πατράλη

Περίσσευμα ψυχής και αγάπης από τους αδελφούς Πατράλη στο Κάτω Θεοδωράκι. Για δεύτερη χρονιά φιλοξένησαν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς στο […]

Δείτε ακόμα

Στην αγορά η Ρένα Δούρου

Το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ., πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, στο […]