Οικονομία

Ξεκινά το διασυνοριακό πρόγραμμα «microSTARS»

Το κέντρο επιχειρηματικής & πολιτιστικής ανάπτυξης (ΚΕΠΑ) και το επιμελητήριο Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της διασυνοριακής περιοχής – “microSTARS”» του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας IPA «Ελλάδα – Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας 2007-2013» συνδιοργανώνουν την εναρκτήρια εκδήλωση του εν λόγω έργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13.1.16 στην αίθουσα «Βασίλειος Σεργιαννίδης» του ΕΒΕ Κιλκίς (Στενημάχου 2), με ώρα έναρξης 6.30 το απόγευμα.

Σ’ αυτήν θα παρουσιαστούν η πιλοτική λειτουργία του κέντρου υπηρεσιών επιχειρηματικής ανάπτυξης προς όφελος των επιχειρήσεων και των ανέργων στον νομό Κιλκίς, καθώς και η διαδικασία παροχής μικροχρηματοδοτήσεων (microfinance) στους δυνητικούς δικαιούχους που θα επιλεγούν στο πλαίσιο του έργου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]