Γενικά

Ξανά «επί ποδός» τα δύο Αγιονέρια με το θέμα της συγκοινωνίας με τον ΟΑΣ Θεσσαλονίκης

Αναβρασμός επικρατεί και πάλι στα δύο Αγιονέρια εξ αιτίας του συνεχιζόμενου συγκοινωνιακού προβλήματος, με τα ελάχιστα δρομολόγια με λεωφορεία δημόσιας χρήσεως.
Η αγανάκτηση των κατοίκων εστιάζεται κυρίως στην πρόσφατη αίτηση λήψης ασφαλιστικών μέτρων, την οποία κατέθεσε το ΚΤΕΛ Κιλκίς εις βάρος του ΟΑΣ Θεσσαλονίκης, ώστε να μην αναλάβει αυτός τα σχετικά δρομολόγια.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται διαδικασία συλλογής υπογραφών και στα δύο κεφαλοχώρια, με σκοπό την σύνταξη κοινού εγγράφου προς τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, με το οποίο να ζητείται η άμεση και οριστική επίλυση του προβλήματος με συνεργασία όλων των εμπλεκομένων και ενδιαφερομένων πλευρών.
Εκπρόσωποι φορέων και κάτοικοι των δύο κεφαλοχωρίων ανέφεραν, ότι από τον βαθμό ανταπόκρισης των προναφερθέντων θα κριθεί και η περαιτέρω στάση της τοπικής κοινωνίας μη αποκλείοντας και δυναμικές κινητοποιήσεις.Ο.Α.Σ.Θ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ
Ειδικότερα όσον αφορά στο ΚΤΕΛ Κιλκίς δήλωσαν, ότι αν εντός των προσεχών ημερών δεν αποσύρει την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά του ΟΑΣΘ, κίνηση την οποία θεωρούν «κλειδί» σε εξέλιξη και θετική κατάληξη του θέματος, τότε θα έλθουν μαζικώς και από τα δύο Αγιονέρια στο Κιλκίς, την Τετάρτη 22.10.14 και θα προχωρήσουν σε κατάληψη των εγκαταστάσεων του ΚΤΕΛ, μη επιτρέποντας την πραγματοποίηση κανενός δρομολογίου είτε εντός είτε εκτός ορίων νομού Κιλκίς.
Συγχρόνως, ζητούν την υποστηρικτική παρέμβαση του δημάρχου Δημήτρη Σισμανίδη προς τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες, παραπέμποντας στην εκ μέρους του και στο παρελθόν επίδειξη ειλικρινούς ενδιαφέροντος γιά την προώθηση και επίλυση του φλέγοντος συγκοινωνιακού προβλήματος των δύο κεφαλοχωρίων.

Περισσότερα

Σε 24ωρη απεργία οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας

Σε 24ωρη απεργία κατέρχονται, την Τετάρτη 28.2.24, οι εργαζόμενοι στα κέντρα πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής υγείας, αντιτιθέμενοι […]

Δείτε ακόμα